Η Mango λανσάρει το πρώτο της άρωμα! Που θα το βρεις!

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες περιόδους στην ζωή μιας beauty editor… Και σε λίγο θα γίνει και δική σου! Γιατί τώρα, καταφθάνουν στα γραφεία περιοδικών και blogs νέα- λαχταριστά- ολοκαίνουρια λανσαρίσματα που κάνει το μάτι σου να χορταίνει!

Θα μπορούσες να την περιγράψεις και μια προδοσίας περίοδο! Προδίδεις το αγαπημένο σου κραγιόν για να δοκιμάσεις ένα νέο, προδίδεις την μάσκαρα στην οποία έχεις ορκιστεί για μια άλλη και σίγουρα προδίδεις το αγαπημένο σου άρωμα! Συνέβη μόλις με το πρώτο άρωμα που λανσάρει η Mango και φέρει τον τίτλο Lady Rebel!

Το πρώτο άρωμα Mango: μάθε λεπτομέρειες…
Το Lady Rebel δίνει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να εκφράσει τη δισδιάστατη προσωπικότητά της χωρίς ενδοιασμούς.
Το ένα πρόσωπο είναι η σαγηνευτική και σοφιστικέ γυναίκα της Mango αποπνέει μια εσωτερική και αυθεντική κομψότητα μέσα από τις αέρινες και εκλεπτυσμένες κινήσεις της. Επιβεβαιώνει τη θηλυκότητά της με δυναμισμό, χωρίς συμβιβασμό. Η μυστήρια και ρομαντική αύρα της και το σαγηνευτικό βλέμμα της που μαγνητίζει είναι τα στοιχεία που την αναδεικνύουν σε μια πραγματική κυρία.
… Γνωρίζει όμως εξίσου καλά πώς να αποκαλύπτει και το άλλο, το προκλητικό, γεμάτο πάθος πρόσωπο του εαυτού της. Η ζωή αυτής της γυναίκας κινείται σε έντονο ρυθμό, σε ένα ρυθμό μάλλον ροκ. Ενεργεί με πάθος και ενθουσιασμό. Αποφασίζει το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Δραστήρια και ατίθαση, απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο αφήνοντας στο πέρασμά της έναν επαναστατικό αέρα.
Είναι αυτά τα δύο πρόσωπα που δημιουργούν ένα μοναδικό άρωμα που αποπνέει μια ανεξάντλητη αίσθηση θηλυκότητας.

Το μπουκάλι
Tο μπουκάλι είναι σχεδιασμένο σε σχήμα πολύτιμου λίθου με ντελικάτες έδρες για να αναδύει έναν αέρα επιβλητικής φινέτσας. Αυτή η εύθραυστη εικόνα κάνει έντονο κοντράστ με το μαύρο λογότυπο σε γοτθικές και μοντέρνες γραμμές. Εκφράζει απόλυτα τη δισδιάστατη προσωπικότητα της γυναίκας της Mango. Η τετραγωνισμένη ματ συσκευασία του συνδυάζει ασπρόμαυρα γραφικά σε απαλό ροζ φόντο αποπνέοντας έναν αέρα φρεσκάδας και δυναμισμού.

Πώς μυρίζει
Οι νότες αυτού του θελκτικού αρώματος είναι ένα πραγματικά εκρηκτικό κοκτέιλ με κύρια συστατικά την επαναστατικότητα, τον αυθορμητισμό και τη νεότητα. Το μείγμα φρέσκων και πολύχρωμων φρούτων του δίνουν μια αίσθηση ζωντάνιας και σπιρτάδα. Οι τόνοι μέντας αναμειγνύονται με τις όξινες, χυμώδεις νότες του ανανά και το ελκυστικό άρωμα της άγριας φράουλας.
Η δισδιάστατη προσωπικότητα του αρώματος αναδεικνύεται χάρη στο διακριτικό συνδυασμό από ευωδιές γλυκού τριαντάφυλλου με τις ιδιαίτερα αισθησιακές ανατολίτικες και ξυλώδεις νότες, ενώ η αρμονική συνύπαρξη της ζάχαρης βανίλιας με νότες πατσουλί δίνει μεγαλύτερη ένταση στο μυστήριο.

Που και πότε μπορείς να το βρεις
Το νέο άρωμα της Mango θα διατίθεται αποκλειστικά από τα Sephora. Όμως θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μερικές μέρες. Τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται στα καταστήματα.

Read More

And More