Yeah! Yeah! Yeah! ‘Εφτασε το ολοκαίνουριο άρωμα του Marc Jacobs… Honey!

Ο τίτλος του άρθρου είναι διπλής. Γιατί… honey, Honey ονομάζεται και το ολοκαίνουριο άρωμα του Marc Jacobs το οποίο επιτέλους έφτασε στα καταστήματα (ή σε κάποια άλλα φτάνει από στιγμή σε στιγμή!). Για το συγκεκριμένο νέο σου είχαμε γράψει από τον περασμένο Απρίλιο και να που έφτασε ο καιρός που στα χέρια μου έχω το επίσημο δελτίο τύπου και μπορώ να σου αποκαλύψω όσες λεπτομέρειες θες!

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Ο Marc Jacobs αγαπά τα μοτίβα και του αρέσει να συνδυάζει τις αυστηρές γραμμές με το πουά. Το μπουκάλι του θυμίζει κάτι από Dot με τις χαρακτηριστικές πεταλουδίτσες στην βάση και το λαιμό του μπουκαλιού. Φαντάσου το boudoir σου όλο το στολισμένο με τα αρώματα του Marc Jacobs σε παράταξη…

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το ηλιόλουστο άρωμα Honey ανήκσει στην κατηγορία των floral αρωμάτων. Το δροσερό πράσινο αχλάδι ενώνει τους χυμούς του με ένα cocktail φρούτων και το ζωηρό μανταρίνι στην κορυφή του αρώματος. Στην καρδιά του Honey, ονειρικό αγιόκλημα, ζουμερό ροδάκινο και αγαπημένο άνθος πορτοκαλιάς ξυπνούν την θηλυκότητά μας ενώ το χρυσό μέλι, η απαλή βανίλια και τα λευκά ξύλα θα ζεστάνουν και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις.

ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ VIDEO… HONEY!

PS: Το 1.10 είναι το αγαπημένο μου σημείο!

Και κάπως έτσι, το ολοκαίνουριο Honey προστίθεται στην λίστα με τις μεγαλύτερες αρωματικές αφίξεις του Φθινοπώρου. Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να τις δεις όλες συγκεντρωμένες!

Read More

And More