Τα νέα συλλεκτικά Marc Jacobs Splash!

Έχεις βρει το signature άρωμά σου; Προσωπικά ναι, και είναι δύο. Ένα χειμερινό που ξεκινάω να το φοράω από 1η Σεπτεμβρίου κι ένα καλοκαιρινό από 1η Μαρτίου. Κι έτσι, κάθε φορά που τυχαίνει να μυρίσω ένα από τα δύο αρώματα σε κάποια άλλη (βλέπεις, έχω συνηθίσει την μυρωδιά πάνω μου!) μου ξυπνάνε μνήμες και ωραίες εικόνες από την εκάστοτε εποχή.
PS: αν σου συμβαίνει το ίδιο περιμένω σχόλιό σου κι εννοείται όνομα αρώματος.

Τα συλλεκτικά Splash του Marc Jacobs κυκλοφορούν κάθε Φθινόπωρο και Άνοιξη και σου προκαλούν ακριβώς αυτό που ανέφερα παραπάνω. Με απλά λόγια: το μυρίζεις και ξεσηκώνονται στο μυαλό σου εικόνες. Βεβαίως, κάθε σεζόν τα Splash κυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις και ανανεωμένα.

Τα νέα Splash της σεζόν SS12 μας μεταφέρουν στην όαση ενός τροπικού νησιού εξού και η collection παίρνει τον τίτλο Splash Tropical. Η έκπληξη για φέτος (εκτός από την μυρωδιά τους) είναι ότι κυκλοφορούν σε ανανεωμένες συσκευασίες των 100ml σε σχήμα κύβου. Η αρωματική σειρά αποτελείται από τρία αρώματα. Τα οποία είναι τα εξής:

Hibiscus

Εξωτικό, κομψό, γεμάτο πάθος και αισιοδοξία σου εξασφαλίζει την είσοδο σε έναν τροπικό παράδεισο

Kumquat

Κλείνει μέσα του όλη την σπιρτάδα του πορτοκαλιού και μας θυμίζει τα χαλαρά καλοκαιρινά απογεύματα γεμάτα ήλιο και διασκέδαση (Μάλλον σε αυτό θα επενδύσω!)

Rain

Το Rain δεν είναι η πρώτη φορά που μας συστήνεται! Είναι περισσότερο δροσερό παρά εξωτικό και θυμίζει την μυρωδιά που μένει μετά από την καλοκαιρινή βροχή.

Σημείωση: κι αν η λέξη καλοκαίρι σου μοιάζει ακόμη μακρινή, τα συλλεκτικά Tropical Splash του Marc Jacobs σε βάζουν για τα καλά σε αυτό το ξεσηκωτικό mood!

Read More

And More