Έρχεται! Συλλεκτική σειρά Marilyn Monroe by MAC και είναι soooo sexy!

Αγαπώ κάθε λανσάρισμα της MAC! Αλλά επιτρέψτε μου σε αυτό να δείξω παραπάνω αδυναμία! Γιατί μπορεί το sexy κι εγώ να μην λέμε ούτε καλημέρα, αλλά με αυτά τα προϊόντα στο νεσεσέρ μου υπάρχει πάντα η ελπίδα συμφιλίωσης!

Το νέο είναι ότι η MAC λανσάρει σε λίγες μέρες (περίπου 18 Οκτωβρίου) την νέα συλλεκτική σειρά Marilyn Monroe Beauty! Στην σειρά θα βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα μακιγιάζ με τα οποία έκανε statement η Marilyn, όπως eyeliner, ψεύτικες και βλεφαρίδες και κόκκινο κραγιόν (βεβαίως, βεβαίως!).

Αλλά επειδή ξέρω πώς στις “λανσαρίσματα MAC” περιπτώσεις ανυπομονονείς να δεις προϊόντα, σου έχω παρακάτω τα δικά μου αγαπημένα!

Beauty Powder Forever Marilyn. Αγαπώ το packaging αλλά και το περιεχόμενο που δίνει λάμψη στο πρόσωπο!

Mascara False Lashes Extreme Black. Λατρεύω τις καμπύλες του!

Marilyn χωρίς κόκκινα χείλη δεν γίνεται! Στην σειρά θα βρεις πέντε διαφορετικές αποχρώσεις αλλά η δική μου αγαπημένη είναι η “Charmed I’m Sure”!

Και για να έχεις και συνολική εικόνα ιδού όλη η σειρά!

PS: όταν είχε έρθει ο Τerry Barber, creative director της MAC εδώ στην Ελλάδα μας είχε δείξει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ της Marilyn Monroe. Τότε, σε κανένα beauty πηγαδάκι δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη ότι η MAC επρόκειτο να βγάλει σειρά με την Marilyn. Τώρα, απλώς έμαθα πως πρέπει να διαβάζω τα σημάδια καλύτερα!

Δες παρακάτω το video!

Read More

And More