Ο οίκος Marni βγάζει το πρώτο του άρωμα!

Χαρούμενη beauty είδηση: ο οίκος Marni ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο του άρωμα. Και γιατί πρέπει να χαρείς; Αν είσαι fan του οίκου αλλά το budget σου δεν είναι αρκετό για ένα κομμάτι, μπορείς να ψεκάζεσαι τουλάχιστον με Marni!

Σύμφωνα με το WWD το άρωμα πρόκειται να λανσαριστεί τον ερχόμενο Φερβουάριο και θα είναι της εταιρίας Aramis που ανήκει στο ευρύτερο group της Estee Lauder. Και πώς μπορεί να μυρίζει ο οίκος Marni: Πρόκειται για ένα άρωμα που δεν θα σηματοδοτεί κάτι! Είναι ανεξάρτητο! Προορίζεται για την γυναίκα εκείνη που ντύνεται για τον εαυτό της, που δεν ακολουθεί τα trends. Είναι σοφιστικέ και ίσως λίγο εκκεντρική, είπε η Consuelo Castiglioni, creative director του οίκου Marni.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το μπουκάλι. Η έμπνευση για την δημιουργία του προέρχεται από ένα μπουκάλι που είχε ανακαλύψει ο Consuelo 20 χρόνια πριν σε ένα υπαίθριο market. Ήθελα ένα μπουκάλι που να είναι παραδοσιακό, κάποιο που να διαρκεί στο πέρασμα των χρόνων, όπως τα ρούχα που δημιουργούμε τα οποία μπορείς να φορέσεις και σε τρία χρόνια από τώρα. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για τον οίκο, συνέχισε η creative director.

… Και κάτι μου λέει ότι αυτό το άρωμα θα μας αρέσει πολύ! Ανυπομονώ!

Read More

And More