Say whaaaaat? Η μάσκαρά σου ανάβει τ’αγόρια!

Όχι ότι έπρεπε να υπάρξει αυτή η έρευνα για να μας το επιβεβαιώσει. Το πρώτο κομμάτι. Γιατί για το δεύτερο δεν είχαμε ιδέα. Και να η έρευνα (με το πρώτο και το δεύτερο κομμάτι): έγινε μια έρευνα από το St. Ives το συμπέρασμα της οποίας ήταν το εξής: εμείς οι γυναίκες κάνουμε μακιγιάζ για τα αγόρια, αλλά τα αγόρια δεν τα νοιάζει καθόλου αν είμαστε μακιγιαρισμένες ή όχι. Ούτε που το προσέχουν. Εκτός αν το μακιγιάζ μας είναι υπερβολικό- κραυγαλέο κι ένα σωρό άλλα επίθετα, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Και να τα αποτελέσματα της έρευνας συγκεντρωμένα και σε ποσοστά όπως δημοσιεύθηκαν στην Daily Mail:

– 1/10 γυναίκες είπαν ότι κάνουν μακιγιάζ για να εντυπωσιάσουν το άλλο φύλο (τα 2/3 είπαν ότι το μακιγιάζ τους έχει να κάνει με τ’αγόρια αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος).
– 17% είπαν ότι θα ακύρωναν ένα ραντεβού αν έχαναν ή είχαν χάσει το νεσεσέρ που είχε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ τους μέσα.
– 14% δεν θα έβγαινε για κανέναν λόγο από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ.

Και μερικά ακόμη ποσοστά από την αντίθετη (aka πώς μας βλέπουν τα αγόρια. Εμάς και το μακιγιάζ μας):
– 40% των αγοριών βρήκαν ότι το παρακάνουμε με το μακιγιάζ.
– 75% προτιμά το φυσικό μακιγιάζ.
– 45% δήλωσαν ότι η υπερβολική σκιά και το πολύ ρουζ στα μάγουλα τους ξενερώνει σε μια γυναίκα (συγχώρεσέ με για το ρήμα. Αυτοί το είπαν!).
– 33% των αντρών απεχθάνονται το ψεύτικο μαύρισμα.
– Σχεδόν σε όλους αρέσει πολύ να βλέπουν μια γυναίκα να φοράει μάσκαρα!

Πώς σου φάνηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας; Εσένα τι λέει το αγόρι σου (ή, τέλος πάντων, οι φίλοι σου για τις γυναίκες και το μακιγιάζ;

Τσεκ εδώ τις 6 beauty συνήθειες που εκνευρίζουν τ’αγόρια!

Read More

And More