Οι νικήτριες του διαγωνισμού Max Factor. Plus: Όσα έγιναν στο event με τον Γ. Μαρκετάκη!

Πριν λίγο καιρό η Max Factor, το TLIFE και ο Γιάννης Μαρκετάκης δώσαμε ραντεβού στο Galerie de Beaute του Athens Metro Mall για να παίξουμε… καλλυντικά (check εδώ το κάλεσμά μας). Και η αλήθεια είναι πως αυτό το event το απόλαυσα τόσο πολύ και για πολλούς λόγους. Μέτρησε:
1. Γνωριστήκαμε από κοντά
2. Έκλεψα τόσα πολλά beauty tips από τον Γιάννη Μαρκετάκη που θα έχω να γράφω για μηηηηηνες!
3. Κάποιες από εσάς (τρεις ήσασταν οι τυχερές) είδατε πώς είναι να σου κάνει μακιγιάζ ένας από τους top του είδους που εμπιστεύονται και πολλές stars (θα ξέρεις πως ο Γιάννης είναι αγαπημένος της Ζέτας Μακρυπούλια, της Έλενας Παπαρίζου και πολλών, πολλών ακόμη).
4. Κάποιες άλλες από εσάς κερδίσατε από ένα νεσεσέρ με όλα τα beauty goodies της Max Factor. Κι έπειτα έγινε και στο TLIFE ένας διαγωνισμός στο TLIFE για τρία ακόμη νεσεσέρ και όσες από εσάς δεν καταφέρατε να έρθετε. Και στο τέλος αυτού του άρθρου θα δεις και τις νικήτριες.
5. Κυρίως όμως: γνωριστήκαμε από κοντά! Και είναι ακόμη τόσος ο ενθουσιασμός μου που αφήστε με να το επαναλαμβάνω ξανά και ξανά!

Και να μερικά από όλα όσα έγιναν εκείνες τις δύο ώρες…

Παραπάνω μια από τις τρεις που είχαν την τύχει να μακιγιαριστούν από τα χέρια του Γιάννη Μαρκετάκη και να βγουν το ίδιο βράδυ κού-κλες. Ή μάλλον πιο κούκλες (κι εντάξει, δεν θέλετε να ξέρετε πόσο ζήλεψα που δεν ήμουν εγώ στην δική σας θέση!). Παρακάτω, επίσης, μια ακόμη τυχερή…

Ο Γιάννης Μαρκετάκης έχει πάντα να μοιραστεί μαζί μας πολύ, πολύ σημαντικά beauty tips. Λογικό, λοιπόν, να τον κοιτάμε με προσήλωση!

Και να μερικές δικές μου σημειώσεις σε beauty tips από εκείνη την ημέρα, όπως τις έκλεψα από τον official make up artist της Max Factor, Γιάννη Μαρκετάκη:
– Για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα αφού βάλεις το κραγιόν σου με ένα λεπτό πινελάκι πέρασε λίγο πιο έξω από την γραμμή των χειλιών σου concealer.
– Το ρουζ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπαίνει μετά την βάση σου. Και αυτό γιατί το ρουζ έχει την τάση να απορροφάται από την επιδερμίδα οπότε μέχρι να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου ίσως χρειαστεί να προσθέσεις προϊόν.
– Αν θες ένα χρώμα που μένει στα χείλη για ωωωωωρες δοκίμασε οπωσδήποτε το Lipfinity. Κι εδώ μπορείς να δεις και την απόχρωση που αγαπά η Ζέτα Μακρυπούλια.
– Για να δώσεις ανοδικότητα στα μάτια σου πέρασε ότι έχει μείνει στο πινέλο του ρουζ από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου προς τους κροτάφους.

Και να ποιες ήταν οι δικές μας beauty τυχερές που κέρδισαν το νεσεσέρ με τα προϊόντα Max Factor:
1. Μαριέτα Δουβίτσα
2. Αγγελική Δελχά
3. Παναγιώτα Κρίκου

PS: Αν δεν είδες το όνομά σου στις τυχερές ή αν δεν μπόρεσες να έρθεις να γνωριστούμε από κοντά, stay tuned! Έρχονται εκπλήξεις…

Read More

And More