Ξέρεις τι είναι το primer; Να ένα προϊόν που πρέπει να αποκτήσεις!

Primer: εκείνο το μαγικό- απαραίτητο προϊόν που μπαίνει πριν το make up και βοηθάει το μακιγιάζ σου να παραμείνει σταθερό για περισσότερο. Το νέο σχετικά με το primer (πέρα από το γεγονός ότι έμαθες τι είναι σε περίπτωση που δεν γνώριζες) είναι ότι το προϊόν που υπήρχε στο βαλιτσάκι με τα προϊόντα μακιγιάζ κάθε make up artist της Max Factor, μόλις βγήκε στην αγορά και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ! Και παρακάτω γίνονται οι συστάσεις…

MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY PRIMER: είναι η απόλυτη προετοιμασία της επιδερμίδας απαραίτητη στα κιτ εργαλείων κάθε επαγγελματία make-up artist, καθώς δημιουργεί αυτή την τέλεια ματ βάση για καθημερινό κράτημα. Η Max Factor έχει χρησιμοποιήσει το μυστικό συστατικό για μεγάλη διάρκεια από το κορυφαίο σε πωλήσεις Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation για να παρουσιάσει την εξαιρετική σύνθεση του Max Factor Facefinity All Day Primer με πρόσθετο φίλτρο SPF 20. Το μυστικό για την άψογη εμφάνιση που διαρκεί πολύ είναι οι μικρο-διορθωτές που δουλεύουν σκληρά για να απορροφήσουν τον ιδρώτα και το σμήγμα, παρατείνοντας εξαιρετικά τη διάρκεια των αγαπημένων σας Max Factor foundations για άψογο φινίρισμα που διαρκεί όλη μέρα.

Το primer είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τη δημιουργία της τέλειας βάσης και είναι εξαιρετικό με τις λιπαρές επιδερμίδες. Τα συστατικά που δίνουν ματ όψη απορροφούν την περίσσεια του σμήγματος και παρατείνουν τη διάρκεια του foundation. Το primer είναι εξαιρετικό, έχει πραγματικά μεταξένια λεία αίσθηση στην επιδερμίδα. Απλώστε το primer μετά το moisturiser, χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο πινέλο για foundation και περάστε το πάνω από τη ζώνη Τ του προσώπου.– προτείνει ο Γιάννης Μαρκετάκης .

Το Max Factor Facefinity All Day Primer δημιουργεί μια τέλεια βελουδένια βάση για να επιτρέψει στα Max Factor Expert Colour Correctors να παίξουν με τις αρχές της θεωρίας των χρωμάτων του κ. Max Factor. Αυτές οι βασικές αρχές μπορούν να δημιουργήσουν ξανά τις τεχνικές των ειδικών από τις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014, για να δημιουργήσουν μια τέλεια βάση με όμορφες πινελιές από το highlighter που ονομάζεται Skin Luminosity:

«σαν να κάνει γλυπτική στο φως με πολύ αέρινες ενυδατικές κρέμες που δίνουν λάμψη και, στη συνέχεια, να τονίζει τα ζυγωματικά και ενίοτε ακόμη και τα βλέφαρα με λίγη λάμψη». Απλώστε το πάνω σε moisturizer με χρώμα για να προσθέσετε μικρές φακίδες φωτός και μια πινελιά κομψής λάμψης. Δίνει φωτεινότητα στο πρόσωπο με λίγη προσπάθεια και χωρίς να δείχνει υπερβολικό.» Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor.

Tα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα Hondos Center

Read More

And More