Ποιοι είναι οι top beauty ειδικοί που υποκλίνονται οι stars! Μάθε από το ημερολόγιο της Maybelline!

Η ομορφιά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου! Στις μέρες μας είναι εξίσου σημαντικό να περνάς… όμορφα! Να βλέπεις γύρω σου όμορφες εικόνες που σου φτιάχνουν την διάθεση, να ανακαλύπτεις στην κάθε μέρα, στην κάθε εβδομάδα, τον κάθε μήνα την ομορφιά εκείνη που τα κάνουν όλα αυτά ξεχωριστά!

Κι εγώ μπορώ να καυχιέμαι ότι μόλις βρήκα τον τρόπο. Πώς; Πριν περίπου ένα μήνα έφτασε στο γραφείο το ημερολόγιο της Maybelline New York για το οποίο συνεργάστηκαν ένα σωρό κορυφαίοι επαγγελματίες, ο καθένας στο δικό του κομμάτι. Για παράδειγμα, η Patricia Field που έντυνε για χρόνια την Carrie Bradsaw και τις φίλες της, η Charlotte Willer στην οποία “ορκίζονται” τα μοντέλα σε Νέα Υόρκη και Παρίσι, ο Serge Normant, στο κομμωτήριο του οποίου μπαινοβγαίνουν όλες οι Hollywood stars καθημερινά. Θα το αναλύσουμε παρακάτω… Αλλά ας ξεκινήσουμε με μερικές όμορφες εικόνες που θα σου φτιάξουν τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο, τον Δεκέμβριο!

Ιανουάριος


Φεβρουάριος


Ιούνιος

Σεπτέμβριος

Δεκέμβριος

Ποιοι εργάστηκαν για το ημερολόγιο της Maybelline New York (Αλλιώς; Ποιους stars, ντύνουν, κουρεύουν, μακιγιάρουν, φωτογραφίζουν!)

Charlotte Willer

Η Charlotte Willer είναι η παγκόσμια make up artist της Maybelline New York από το 2008 (σου θυμίζω ότι για την Ελλάδα είναι ο πολύ, πολύ αγαπημένος μας Γρηγόρης Πυρπύλης). Η Charlotte κατάγεται από το Denmark και ξεκίνησε να εργάζεται ως make up artist στα 80’s. Σήμερα, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Παρίσι, είναι υπεύθυνη για πολλές τάσεις που διαβάζεις- βλέπεις- αντιγράφεις.
Τι είπε για το ημερολόγιο της Maybelline New York: “Έχω παθιαστεί με το ημερολόγιο της Maybelline New York και το όλο project. Δεν το πιστεύω ότι είναι η τρίτη χρονιά που το φωτογραφίζουμε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλεύω με αυτή την ομάδα. Ήμουν πολύ ανυπόμονη να μάθω το concept και έπειτα αφήσαμε όλοι την φαντασία μας ελεύθερη. Σε αυτό το Dream Team τα μέλη της επηρρεάζονται δημιουργικά το ένα από το άλλο! Είμαι πολύ περήφανη που είμαι make up artist αυτού του cool brand!”.

Patricia Field

Στην περίπτωση της Patricia Field τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σίγουρα έχεις ζηλέψει ένα ρούχο που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στο Sex & The City και θα ήθελα απλώς να σου υπενθυμίσω ότι η Patricia Field ευθύνεται γι’ αυτό το συναίσθημα! Πέρα, όμως, από ενδυματολόγος αυτής της σειράς, έχει ντύσει τα κορίτσια του Devil Wears Prada και το Ugly Betty ενώ έχει βραβευτεί και στα Emmy Awards.
Τι είπε για το ημερολόγιο της Maybelline New York: “Δεν πίστευα ποτέ ότι θα διασκέδαζα τόσο δουλεύοντας για ένα ημερολόγιο. Αυτή η εμπειρία Maybelline μου επέτρεψε να είμαι δημιουργική και τολμηρή και έχω εμπνευστεί πολύ από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν για το συγκεκριμένο ημερολόγιο. Και αυτό το ημερολόγιο αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μας!”.

Kenneth Willardt

Κατάγεται από την Δανία και φωτογραφίζει editorial μόδας και ομορφιάς κάτι περισσότερο από μια δεκαετία. Στον φωτογραφικό του φακό έχουν ποζάρει stars όπως JLO, Lady Gaga, Beyonce, Sarah Jessica Parker και Eva Longoria. Τα τελευταία πέντε χρόνια φωτογραφίζει καμπάνιες και τα συλλεκτικά ημερολόγια της Maybelline New York.
Τι είπε για το ημερολόγιο της Maybelline New York: “Το να εργάζομαι για το ημερολόγιο της Maybelline είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσα να εισπράξω. Όλη η ομάδα απολαμβάνει την συνεργασία και αυτό είναι κάτι που το βλέπεις και στο αποτέλεσμα. Ανυπομονώ για το επόμενο ημερολόγιο και για περισσότερο fun με το Dream Team της Maybelline. Ευχαριστώ Maybelline!”.

Serge Normant

Γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου έζησε όλο τo αμερικάνικο όνειρο. Έχει επιμεληθεί τα μαλλιά των μοντέλω για τις δημοφιλέστερες καμπάνιες ομορφιάς οίκων όπως Chanel, Estee Lauder, Lancome και L’Oreal αλλά και σε fashion shows των Ralph Lauren, Valentino, Gucci, YSL. Σήμερα, έχει ένα από τα διασημότερα κομμωτήρια της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον John Frieda. Από τις πιο πιστές του πελάτισσες είναι η Sarah Jessica Parker και η Julia Roberts.
Τι είπε για το ημερολόγιο της Maybelline New York: “Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα για το ημερολόγιο της Maybelline New York. Είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτή την παραγωγή που δεν μπορούσα να προσπεράσω την ευκαιρία. Τι υπέροχο project, τόσο ευχάριστο, τολμηρό και δημιουργικό! Ήταν τιμή μου!”.

Stephane Lancien

Γεννήθηκε στο Britanny της Γαλλίας και δεν του είχε περάσει από το μυαλό να σπουδάσει κομμωτής παρά μόνο όταν μετακόμισε στο Παρίσι. Εκείνη την περίοδο γνώρισε τον hair stylist Jean- Marc Maniatis ο οποίος τον “πέρασε” στα backstage των fashion shows. Σήμερα, έχει επιμεληθεί το hair styling πολλών εξωφύλλων και είναι από τους γνωστότερους στα fashion shows στο Παρίσι.
Τι είπε για το ημερολόγιο της Maybelline New York: “Ολη η ομάδα δουλεύει μαζί για να δημιουργήσει τα πιο τρελά και δημιουργικά looks. Τα πάντα είναι δυνατά σε αυτό το ημερολόγιο και αυτό είναι που αγαπώ!”.

Read More

And More