Η πρώτη συνέντευξη της νέας make up artist της Maybelline New York! PS: Θυμήσου ότι την διάβασες εδώ!

Τον περασμένο Μάιο σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Maybelline New York αναζητά τον επόμενο official make up artist (να σου θυμίσω ότι ο αγαπημένος μου Γρηγόρης Πυρπύλης ζει πλέον στο Παρίσι!). Και ο καιρός πέρασε και ο νέος official make up artist της Maybelline New York βρέθηκε. Είναι η Μάγδα Αναστασοπούλου, μόλις 22 ετών και απόφοιτος της σχολής του Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage.

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι η Μάγδα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον (θα την βλέπεις συχνά εδώ στο TLIFE σε how to και βίντεο!), η συνέντευξη ήταν το επόμενο, σχεδόν αντανακλαστικό, βήμα!
PS: Θυμήσου ότι διάβασες πρώτα εδώ συνέντευξή της…

Πότε και πώς σου μπήκε η ιδέα να ασχοληθείς με το μακιγιάζ;
Πάντα μου έκανε εντύπωση το μακιγιάζ σε μία γυναίκα. Από την εφηβεία μου αναλάμβανα συχνά το ρόλο του makeup artist και παράλληλα πειραματιζόμουν στο πρόσωπό μου. Στη συνέχεια, αποφάσισα ότι αυτό ήταν το όνειρό μου. Είχα την τιμή να φοιτήσω δίπλα σε έναν εξαιρετικό δάσκαλο τον Freddy Kalobratsos, στη σχολή του” Freddy Make-up Stage”. Τώρα ζω αυτό το όνειρο κοντά στη MAYBELLINE NY.

Τι σημαίνει η Maybelline New York για σένα;
Η Maybelline N.Y. είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές εταιρείες με ευρεία αποδοχή από τις γυναίκες κάθε ηλικίας, πράγμα το οποίο διαπιστώνω και από προσωπική εμπειρία μέσα από τη δουλειά μου. Όταν ακούω για τη Maybelline NY οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι μόδα, λάμψη, φρεσκάδα κι ομορφιά.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι είσαι η νέα official make up artist της Maybelline New York; Είναι κάτι που περίμενες;
Η αλήθεια είναι πως τη στιγμή της ανακοίνωσης έμεινα άναυδη. Δεν ξέρω αν το περίμενα γιατί ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το ήθελα πολύ γιατί ήταν ο μεγαλύτερός μου στόχος. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα αισθάνθηκα πολύ περήφανη και ότι οι κόποι και τα όνειρά μου ανταμείφθηκαν. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και τα όνειρά μου θα γίνουν πραγματικότητα.

Εσύ πώς μακιγιάρεσαι στην καθημερινότητά σου;

Καταρχάς, πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ περιποιούμαι το πρόσωπό μου. Τα σημεία που τονίζω περισσότερο είναι τα χείλη και τα φρύδια μου.

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στο μακιγιάζ των Ελληνίδων και θα ήθελες να διορθώσεις;
Σε γενικές γραμμές αυτό που έχω παρατηρήσει στο σύνολο είναι η χρήση λάθος χρώματος foundation και η κακή τοποθέτηση του blush. Γενικότερα πρέπει να αποφεύγουμε την υπερβολή. Μαζί όμως θα τα μάθουμε όλα.

Πες μας την πιο σημαντική beauty συμβουλή που έχεις διδαχθεί.
Αυτό που πρέπει να ακολουθεί πιστά κάθε γυναίκα είναι η ενυδάτωση και ο καθαρισμός του προσώπου.

Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα όμορφη πέρα από το μακιγιάζ;
Το μακιγιάζ ασφαλώς είναι σημαντικό, αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει και η ίδια η γυναίκα από μόνη της να νιώθει όμορφη και ξεχωριστή γιατί τελικά αυτό είναι που εκπέμπει. Δηλαδή να προηγείται το «είναι» του «φαίνεσθαι».

Ο προηγούμενος official make up artist της Maybelline New York, ο Γρηγόρης Πυρπύλης, κάνει καριέρα πλέον στο εξωτερικό. Νιώθεις διπλή ευθύνη που διαδέχθηκες την θέση του;

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ένας εξαιρετικός και καταξιωμένος make-up artist, πράγμα που αποδεικνύεται και από τη δουλειά του στη Maybelline NY στο εσωτερικό, την οποία έχω παρακολουθήσει και, φυσικά, από την τωρινή του καριέρα στο εξωτερικό. Δεδομένων όλων αυτών, καλούμαι να ανταποκριθώ σε μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες για τις οποίες νιώθω τεράστια ευθύνη αλλά και, ταυτόχρονα, έτοιμη να τις αναλάβω.

Τι σημαίνει για σένα το μότο “Maybe she’s born with it”;
Η ποιότητα των καλλυντικών της Maybelline NY τα κάνει να εφαρμόζουν με απόλυτη αρμονία στο πρόσωπο χωρίς να φαίνεται ότι είναι κάτι επιπρόσθετο και υπερβολικό, ακόμα και αν το μακιγιάζ είναι έντονο. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό ώστε κάθε Maybelline girl δείχνει αλλά πάνω από όλα νιώθει πως είναι γεννημένη με αυτό……”maybe is born with it….maybe is Maybelline”!

Read More

And More