Τα μυστικά ομορφιάς της Miss Piggy!

Έχουν περάσει πέντε και πλέον μήνες από την στιγμή που σε ενημερώσαμε για το γεγονός ότι το Muppet Show βγαίνει στην μεγάλη οθόνη. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν αυτός ο στόχος (δεν είμαι και ο Κουτσογιαννόπουλος!) αλλά η όλη ενημέρωση έγινε για το γεγονός ότι brands όπως OPI και MAC ετοίμαζαν συλλεκτικές σειρές με την υπογραφή της Miss Piggy (δες εδώ όλα τα info!).

Η Miss Piggy είναι η πιο πολυσυζητημένη star αυτή την στιγμή (στην Ελλάδα θα καθυστερήσουμε λίγο να το δούμε να συμβαίνει!) γι’ αυτό και η βρετανική Vogue αποφάσισε να της πάρει συνέντευξη και να της εκμαιεύσει τα μυστικά ομορφιάς της. Εξάλλου, στην ταινία η Miss Piggy υποδύεται την αρχισυντάκτρια της Vogue! Τι αποκάλυψε;

Τα μυστικά ομορφιάς της Piggy
“Να είσαι πάντα άψογη και να μην αλλάζεις τίποτα. Πάντα να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτεις τις ατέλειες”.

Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς…
“Φυσικά, χωρίς την ολοκληρωμένη μου σειρά MAC. Εξάλλου, είναι το όνομά μου στην σειρά και είναι φανταστική! Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα μολύβια Sharpie με άρωμα λεβάντα που είναι τέλεια για να υπογράφω αυτόγραφα και ένα μολύβι ματιών. Αλλά αν θέλω να δείχνω όμορφη στο λεπτό έχω τους δικούς μου make up artists με ένα τηλεφώνημα ανά πάσα στιγμή!”.

Beauty icons που θαυμάζει
– “H Audrey Hepburn φυσικά με αυτό το υπέροχο lbd στο Breakfast at Tiffany’s. Βεβαίως, για μένα ένα μαύρο φόρεμα δεν είναι αρκετό! Παίρνω κάθε μου γεύμα στο Tiffany’s!”.
– “Ο Elton John ο οποίος έχει θέσει τις βάσεις του glamour και των πολλών αξεσουάρ. Αυτός κι εγώ έχουμε τραγουδήσει μαζί, έχουμε γευματίσει μαζί και μια μέρα ελπίζω να πάμε και μαζί για shopping!”.
– “Η Carolina Herrera. Προσδιορίζει την μόδα!”.

Η συνεργασία με τα MAC
“Η MAC κι εγώ έχουμε μια κοινή φιλοσοφία σε ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, ότι αν αγαπάς τον εαυτό σου θα δείχνεις υπέροχη! Παρόλα αυτά, καλό είναι να έχουμε ένα υπέροχο make up για να τονίσουμε αυτή την αγάπη που έχουμε στον εαυτό μας.”

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν η σειρά της MAC σε συνεργασία με την Miss Piggy θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση μπορείς να την ανακαλύψεις- χαζέψεις- παραγγείλεις on line εδώ!

Read More

And More