Η beauty είδηση του μήνα! Ο οίκος Miu Miu ετοιμάζει το πρώτο του άρωμα!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει όλο και περισσότερους οίκους μόδας να υποκύπτουν στην γοητεία της ομορφιάς (χα!) κάνοντας την αρχή με ένα αρωματικό λανσάρισμα. Και όταν ένας νέος οίκος μπαίνει στον χώρο της αρωματοποιϊας έχω πάντα αυτή την αγωνία να μυρίσω τόσο πολύ το άρωμα που θα λανσάρει, γιατί πάντα αυτή η μυρωδιά κλείνει μέσα του όλη την φιλοσοφία του οίκου. Κι έχω τεράστια ανυπομονησία να φτάσει στα χέρια μου το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Miu Miu. Και η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να οπλιστώ με υπομονή (κι εσύ!) γιατί το λανσάρισμα αυτό είναι ακόμη σε πολύ, πολύ πρώιμο στάδιο καθώς μόλις υπογράφτηκε η συμφωνία ανάμεσα στον οίκο και την Coty. Και να το επίσημο δελτίο τύπου που έφτασε λίγες ώρες πριν στα χέρια μου…

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 30 Οκτωβρίου 2013 – Η Εταιρεία Coty Inc. (NYSE: COTY) και ο Όμιλος Εταιρειών Prada Group (HKSE: Prada, 1913) ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας αναφορικά με τη δημιουργία, προώθηση και διανομή των πρώτων αρωματικών προϊόντων με την επωνυμία Miu Miu. Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της πολυτελούς μάρκας στο χώρο της μόδας, αυτή η νέα συνεργασία σηματοδοτεί την παρθενική είσοδο της μάρκας Miu Miu στον κόσμο των πολυτελών αρωμάτων.

Ο οίκος Miu Miu, που γεννήθηκε το 1993 – εκφράζοντας μια διαφορετική οπτική της Miuccia Prada για τη μόδα – διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, είναι τόσο προκλητικός και αισθησιακός, όσο και απελευθερωμένος και προοδευτικός. Στο πέρασμα του χρόνου η μάρκα Miu Miu απέκτησε ηγετική θέση στο παγκόσμιο στερέωμα της υψηλής μόδας, απευθυνόμενη σε γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο, δεκτικές σε νέες τάσεις και ιδέες, έτοιμες να ανακαλύψουν και να πειραματιστούν με τις επιλογές τους πάνω στη μόδα.

Η Coty έχει επιβεβαιώσει τη φήμη για την ικανότητά της να μεταφέρει τις αξίες που διέπουν εκλεκτούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής, σε επιτυχημένα αρωματικά προϊόντα, με το μέγιστο σεβασμό στο DNA του κάθε οίκου και την ύψιστη αφοσίωση στην ποιότητα.

«Η συμφωνία συνεργασίας με την Coty, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στην αγορά πολυτελών αρωμάτων, αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου στο σχέδιο ανάπτυξης της μάρκας Miu Miu», δήλωσε ο Patrizio Bertelli, CEO, Prada Group. «Γι’ αυτό είμαι σίγουρος, πως με κινητήρια δύναμη την τεχνογνωσία της Coty και τη δυναμική της μάρκας Miu Miu, αυτή η συνεργασία θα είναι μια παγκόσμια επιτυχία, με αμοιβαία ικανοποίηση και για τις δύο εταιρείες».
«Ο οίκος Miu Miu συγκαταλέγεται στους πιο εκλεπτυσμένους και αναγνωρισμένους, πολυτελείς οίκους μόδας στον κόσμο και πρόκειται για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας», δήλωσε ο Michele Scannavini, CEO, Coty Inc. «Είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για την Coty να χτίσει τον αρωματικό τομέα για τη μάρκα Miu Miu σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύοντας έτσι και τα μερίδια της δικής μας εταιρείας στην αγορά πολυτελών αρωμάτων».

Τα πρώτα αρωματικά προϊόντα Miu Miu αναμένονται στην αγορά στις αρχές του 2015

Read More

And More