Morello Lipstick! Τα νέα κραγιόν του Κορρέ που λατρέψαμε!

Αν είσαι κορίτσι έχεις αυτή τη μνήμη: τη μαμά σου να βάζει κραγιόν μπροστά από τον καθρέφτη πριν πάτε βόλτα. Γι’αυτό το κλασικό κραγιόν δεν είναι απλώς ένα αγαπημένο μας προϊόν μακιγιάζ, είναι οι παιδικές μας μνήμες που ξυπνούν από το πιο κλασικό beauty gadget. Κράτησε το keyword κλασικό και συνεχίζω…

Πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο μια σακούλα με την ολοκαίνουρια σειρά κραγιόν του Κορρέ, Morello Lipstick σε δέκα λαχταριστές συσκευασίες. Η πρώτη εντύπωση από την κλασική του συσκευασία ήταν αυτό το ξύπνημα της μνήμης: το κραγιόν της μαμάς! Κι έπειτα το δοκιμάζεις και ανακαλύπτεις ότι αυτό το κλασικό κραγιόν με το οποίο μεγάλωσες έχει μέσα του όλη την σύγχρονη τεχνολογία: γλιστράει στα χείλη χωρίς να τα αφυδατώνει, δεν φεύγει και δεν χρειάζεται να το περάσεις ξανά και ξανά για να αποτυπωθεί το χρώμα όσο έντονο το βλέπεις στην συσκευασία!

Βασικό συστατικό το έλαιο έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο που φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση.

Και από τις 10 αποχρώσεις αυτές είναι οι δικές μου πιο, πιο αγαπημένες…


No 19, Vibrant Fuchsia


No 21, Vivid Pink


No 59, Burgundy Red

Κι επειδή κλασικό κραγιόν χωρίς κλασικό κόκκινο δεν υπάρχει, οπωσδήποτε το no 54 Classic Red που βλέπεις στην αρχή του post!

Read More

And More