Yeahhhh! Έρχονται τα Nails Inc στην Ελλάδα! Αποκλειστικά στα Sephora!

Λέγονται Nails Inc. και είναι τα βερνίκια που αγαπούν fashionistas και beauty bloggers ανά τον κόσμο. Έχουν έδρα τους το Λονδίνο και αν έχεις ταξιδέψει εκεί σίγουρα τα έχεις εντοπίσει λόγω χρώματος στα stands των καλλυντικών!

Αν με ρωτάς, είναι ένα από τα brands που αδημονούσα να έρθουν στην Ελλάδα! Και οι ευχές μου εισακούστηκαν! Κορίτσια, τα Nails Inc. κατεύθασαν στα καταστήματα Sephora, έχουν τέλεια χρώματα, υφές, απλώνονται τέλεια στα νύχια αλλά αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι ότι στα Nails Inc θα βρεις βερνίκια τύπου Magnetic, κρακελέ ακόμη και τρισδιάστατα!

Για παράδειγμα… (τα παρακάτω τρία είναι από τα αγαπημένα μου!)

Βερνίκι με κρυστάλλινο καπάκι, Crystal Cap Polish, απόχρωση Baker Street- Neon Blue. Το καπάκι του διακοσμείται με περισσότερα από 100 κρύσταλλα swarovski. Τιμή: €16.00

Βερνίκι σε καλοκαιρινή απόχρωση Westbourne Grove- Neon Orange. Τιμή: €14.00


Kαι κάτι πραγματικά καινοτόμο: βερνίκια με τρισδιάστατο effect, “3D Glitter” που επινοήθηκε ειδικά με δύο διαφορετικά σωματίδια που χαρίζουν στο βερνίκι μία τρισδιάστατη υφή, μ’ αποτέλεσμα τα νύχια να λάμπουν ως τις άκρες! Απόχρωση Bloomsberry

Kαι για την ιστορία
Τα Nails Inc δημιουργήθηκαν πριν από δέκα χρόνια από την Thea Green, πρώην συντάκτρια μόδας του Tatler η οποία παραιτήθηκε για να κυνηγήσει το όνειρό της! Τέλειο story, τέλεια χρώματα!

Αλήθεια, γνωρίζεις τα Nails Inc.; Ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More