Έχουμε την πρώτη εικόνα από τα καλλυντικά CK One! Και την μοιραζόμαστε μαζί σου!

Το CK One ήταν το πρώτο άρωμα που αγόρασα ποτέ. Ή τουλάχιστον, αυτό θυμάμαι να φοράω στην εφηβεία μου. Γι’ αυτό και η είδηση ότι έρχεται σειρά μακιγιάζ CK One με γύρισε πολλααααααα χρόνια πίσω! Στο είχαμε γράψει τον περασμένο Μάρτιο και τότε ακόμη δεν γνωρίζαμε αν τα προϊόντα θα έρθουν και στην Ελλάδα (διάβασε εδώ το σχετικό άρθρο).

Ε, λοιπόν, σήμερα σου έχω ευχάριστα νέα: τέλη Νοεμβρίου τα προϊόντα μακιγιάζ CK One έρχονται αποκλειστικά στα Notos Galleries (Σταδίου και Αίολου) και η σειρά περιλαμβάνει τα πάντα! Έτσι, αν θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ σου, να ανανεωθείς και να πειραματιστείς με κάτι εντελώς νέο, είναι η ιδανική περίπτωση καθώς οι τιμές, αν και δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, θα κινούνται σε κανονικά επίπεδα. Να σου πω, μόνο ότι στο εξωτερικό ξεκινάνε από 13 δολάρια.

Κι επειδή εδώ έχει γίνει τέλεια δουλειά στις φωτογραφήσεις, σου παραθέτω τρία visual, έτσι για να αποκτήσεις και μια εικόνα για το πόσο fashionable θα είναι και το packaging!

Σημείωσε ακόμη ότι τα προϊόντα που θα διατίθενται είναι στο σύνολό τους 19 (!) και περιλαμβάνει από foundation μέχρι βερνίκια!

Read More

And More