Έρχεται ολοκαίνουριο ανοιξιάτικο άρωμα από τον Roberto Cavalli!

Να σηκώσουν το χέρι τώρα όσες συμφωνούν μαζί μου στο εξής: μετά τα Χριστούγεννα με πιάνει πάντα εκείνη η διάθεση για ανανέωση που θέλω να πατήσω το fast forward και να φτάσω στην Άνοιξη! Αν ταυτίζεσαι έστω και τοοοοοσο λίγο σου έχω εκείνο το beauty νέο που θα σε ενθουσιάσει!

Αυτή την περίοδο πολλοί οίκοι λανσάρουν τα ανοιξιάτικά τους αρώματα! Μετά, λοιπόν, τον See by Chloe Eau Fraiche και το Rosabotanica του Balenciaga έρχεται και το ολοκαίνουριο Exotica του Roberto Cavalli!

Και να τα βασικά hints που πρέπει να γνωρίζεις για εκείνο το εξωτικό και ultra sexy άρωμα με το flashy χρώμα…

Γιορτάζοντας τον ερχομό της άνοιξης, ο Roberto Cavalli μας αποκαλύπτει μια νέα πλευρά του κόσμου του, μέσα από το νέο γυναικείο άρωμα με την υπογραφή του, το Roberto Cavalli Exotica. Αυτή η συλλεκτική έκδοση αποτελεί μια λαμπερή και αισιόδοξη εκδοχή του κλασσικού αρώματος Roberto Cavalli eau de parfum. Είναι ένα φόρος τιμής στα καθιερωμένα μοτίβα με λουλούδια, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή, που χειρίζεται με μαεστρία το φως και το χρώμα. Πηγή έμπνευσης είναι τα πολυτελή και εξωτικά στοιχεία από της δημιουργίες υψηλής ραπτικής του μόδιστρου. Πρόκειται μάλλον για μια τολμηρή, αλλά επιτυχημένη απόπειρά του να μεταφράσει αυτή την οπτική γιορτή χρωμάτων σε ένα πλούσιο και μοναδικό άρωμα.

Το να φοράει μια γυναίκα το νέο άρωμα Roberto Cavalli Exotica είναι μια εμπειρία των αισθήσεων, ένα ταξίδι που αποκαλύπτει μια νέα διάσταση της θηλυκότητας. Αυθεντική και συνάμα αρχοντική, η γυναίκα που φοράει το άρωμα Roberto Cavalli Exotica έχει πλήρη έλεγχο της γοητείας της. Ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή και να γοητεύει τους γύρω της. Σε τέλεια αρμονία με τη φύση, συνδυάζει την εύθραυστη ομορφιά ενός εξωτικού λουλουδιού με την άγρια χάρη μιας τίγρης.

Το άρωμα
Η Louise Turner, η αρωματοποιός που δημιούργησε το κλασσικό άρωμα Roberto Cavalli και όλες τις μετέπειτα εκδόσεις του, δημιούργησε και το τωρινό άρωμα Roberto Cavalli Exotica. Γεννημένη στο Kent, το λεγόμενο κήπο της Αγγλίας, θεωρείται από τις πιο ταλαντούχες αρωματοποιούς της γενιάς της.
Το Roberto Cavalli Exotica, είναι ένα fruity exotic floral άρωμα. Η νότες κορυφής μας υποδέχονται με μια γενναία δόση Μάνγκο, που ζωντανεύει εικόνες από μακρινά, εξωτικά νησιά, με γαλάζιο ουρανό και τροπική ζούγκλα. Αυτή η αίσθηση του άγριου ταιριάζει αρμονικά με τις γλυκές νότες καρδιάς από άνθος Πλουμέρια (Frangipani). Δροσερό και ντελικάτο, προσθέτει τη δική του πινελιά αισθησιασμού, ενώ αγκαλιάζει μοναδικά τον εξωτικό χαρακτήρα του Μάνγκο. Το Σανδαλόξυλο στη βάση, ολοκληρώνει το άρωμα, χαρίζοντάς του βάθος και ζεστασιά.

Το μπουκάλι
Το μπουκάλι του αρώματος Roberto Cavalli Exotica αναβιώνει εκείνο του κλασσικού αρώματος Roberto Cavalli. Εμπνευσμένο από τις γοητευτικές καμπύλες της γυναικείας σιλουέτας, αυτή τη φορά ντύνεται με έντονο φούξια χρώμα, τονίζοντας τη δύναμη και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Η επιβλητική χρυσή τιάρα με το λογότυπο του οίκου συνεχίζει να κοσμεί την κορυφή του μπουκαλιού, ενώ η λωρίδα με τα εμβληματικά animal prints που περιβάλει το λαιμό του, ντύνεται αυτή τη φορά σε ιβουάρ και γκρι αποχρώσεις, δηλώνοντας την ανάλαφρη σύνθεση και την ανοιξιάτικη διάθεση του νέου αρώματος.

Το άρωμα φτάνει στα καταστήματα τον Φεβρουάριο (περίπου σε δύο εβδομάδες) και είναι ένα ακόμη άρωμα που πρέπει να μυρίσεις προτού αποφασίσεις σε ποιο θα επενδύσεις για να υποδεχτείς την Άνοιξη! Και να που τελικά δεν είναι τόσο μακριά όσο νόμιζα…

Read More

And More