Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.09.2012 | 22:52
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Θα πας για shopping ή θέλεις να φτιάξεις φρύδια; Πέρασε από το ανανεωμένο Sephora στο Κολωνάκι!

Θα πας για shopping ή θέλεις να φτιάξεις φρύδια; Πέρασε από το ανανεωμένο Sephora στο Κολωνάκι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;


Σου έχω δύο λόγους να περάσεις από τα Sephora! Και συγκεκριμένα το κατάστημα Sephora στο Κολωνάκι. Α) γιατί τρέχει τώρα έκπτωση σε όλα τα serum και Β) το κατάστημα της Μηλιώνη 2 ανακαινίστηκε και είναι τέλειο!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/27_9/sephora2.jpg

Το ιστορικό αυτό σημείο για την αλυσίδα ομορφιάς, μετά από 30 χρόνια λειτουργίας υιοθέτησε το αυθεντικό look των Sephora, διατηρώντας βεβαίως την ίδια άριστη εξυπηρέτηση & το φιλικό προσωπικό του.

Η εταιρία Sephora Greece Α.Ε. που πρόσφατα εξαγοράστηκε από τον Όμιλο LVMH, προχώρησε στην ανακαίνιση, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

Η ανακαίνιση χάρισε στο κατάστημα μεγαλύτερους χώρους & ξεκάθαρο στήσιμο των προϊόντων, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των πελατών & να ζούνε πολύ πιο έντονα την εμπειρία Sephora!  Το κατάστημα διαθέτει επώνυμους οίκους καλλυντικών & αποκλειστικές μάρκες, όπως Make Up For Ever, Benefit, Strivectin, Dr. Brandt & Lady Gaga, καθώς επίσης και υπηρεσίες ομορφιάς όπως καμπίνες και brow bar (πρέπει να τα δοκιμάσεις!). Το κατάστημα μέσα από τις ψηφιακές βιτρίνες του, από τις πρώτες στο είδος τους σε κατάστημα καλλυντικών, εισάγει με τον πλέον μοντέρνο τρόπο τους καταναλωτές στον μαγικό κόσμο των καλλυντικών και της ομορφιάς
  
Η ανανέωση του καταστήματος επικοινωνείται έντονα με outdoor στην περιοχή των Αθηνών, σε μία καμπάνια η οποία έχει σα στόχο να περάσει μηνύματα για την επιφανειακή αλλαγή του καταστήματος, αφού σε ψυχή και φιλοσοφία παραμένει το γνωστό και αγαπημένο Sephora!
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10