Βαριέσαι να ξεβάφεσαι κάποια βράδια; Αυτή η σοκαριστική photo θα σου αλλάξει γνώμη μια για πάντα!

Σηκώστε τα χέρια σας όσες συχνά πυκνά τεμπελιάζετε και πέφτετε για ύπνο χωρίς να έχετε κάνει ντεμακιγιάζ! Join the club! Τα καλά νέα είναι ότι δεν είστε μόνες σας. Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη έρευνα το 1/3 των γυναικών πέφτουν για ύπνο χωρίς να έχουν καθαρίσει το πρόσωπό τους.

Τα κακά νέα είναι ότι αυτή η συνήθεια κάνει την επιδερμίδα μας να δείχνει κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη. Και αν το θες και σε εικόνα, το ‘χουμε! Μόνο σε προειδοποιώ: μετά από αυτή την photo δεν θα ξανακοιμηθείς ποτέ ήσυχη αν δεν έχεις κάνει το ντεμακιγιάζ σου!

/

Η γυναίκα που βλέπεις παραπάνω είναι η Anna Pursglove, 40 ετών, η οποία εργάζεται στην Daily Mail. Η Άννα, λοιπόν, μετά από την δημοσίευση αυτής της έρευνας αποφάσισε να δει πώς μπορεί να επηρρεάσει το γεγονός ότι δεν κάνουμε ντεμακιγιάζ την επιδερμίδα μας. Και αποφάσισε, λοιπόν, να κοιμάται και να ξυπνάει επί έναν μήνα χωρίς να έχει ξεβαφτεί. Δηλαδή, έτσι…

Μετά το τέλος του πειράματος, ειδικοί δερματολόγοι μελέτησαν τις συνέπειες στην επιδερμίδα της Anna και συμπέραναν ότι η επιδερμίδα της ήταν κατά δέκα χρόνια γηρασμένη.

Και μετά από αυτό, εγώ δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ χωρίς να έχω κάνει ντεμακιγιάζ (εντάξει, ίσως μια- δυο φορές να επιτρέψω να συμβεί!). Εσύ;

Read More

And More