Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.03.2012 | 22:48
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

OMG! Το πιο περίεργο gadget που υπόσχεται πλαστική μύτης με 60 δολάρια!

OMG! Το πιο περίεργο gadget που υπόσχεται πλαστική μύτης με 60 δολάρια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ομορφιά είναι υποκειμενική και είμαι κάθετη σε αυτό! Η ομορφιά δεν κρύβεται απαραίτητα πίσω από μια γαλλική μύτη. Πάρε για παράδειγμα την Sarah Jessica Parker. Η μύτη της είναι ok αλλά όχι τέλεια! Παρόλα αυτά έχει αυτό το "κάτι" (γοητεία προτιμώ να το λέω) που σε κάνει να την κοιτάς με ανοιχτό στόμα!

Αλλά αυτή είναι η δική μου οπτική για την ομορφιά. Οπτική με την οποία φαίνεται να διαφωνεί η εταιρία Japan Trend η οποία μεταξύ πολλών περίεργων gadget λάνσαρε και αυτό για την μύτη.

Κοστίζει μόλις 60 δολάρια (πολύ λιγότερο από μια πλαστική μύτης) και λειτουργεί ως εξής: το φοράς καθημερινά επί 20 λεπτά. Η εταιρία διατείνεται ότι το συγκεκριμένο gadget ανοίγει τα ρουθούνια και επανατοποθετεί σταδιακά τα κόκαλα της μύτης.

Όμως, τα περίεργα gadget που πουλάει η εταιρία δεν περιορίζονται εδώ. Στο official site της μπορείς να βρεις και πολλά ακόμη περίεργα όπως για παράδειγμα gadget που το φοράς και δίνει όγκο στα χείλη! Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες η Cheryl Cole είχε ανεβάσει αυτή την τρομακτική photo στο Twitter!Scary!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10