Βερνίκια νυχιών από τον Obama! Ναι! Δεν αστειευόμαστε!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει διάσημες να βγάζουν αρώματα με το όνομά τους (δυο- τρία παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό; JLO, Madonna, Kate Moss) καθώς επίσης και πολλοί οίκοι υψηλής ραπτικής να τους ακολουθούν. Συμπέρασμα: το να λανσάρεις προϊόντα ομορφιάς είναι must. Και μπορεί να το κάνει ο καθένας, ακόμη και ο Barack Obama! Χμμ… Με μια δεύτερη ανάγνωση, ο τελευταίος θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: ο Barack έχει ένα online κατάστημα στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα και το site του έχει τον αναμενώμενο τίτλο barackobama.com.

Εκεί, μεταξύ άλλων μπορείς να δεις και να παραγγείλεις μια νέα σειρά με βερνίκια σε τρία διαφορετικά χρώματα: κόκκινο, λευκό και μπλε τα οποία συνοδεύονται με ένα νεσεσέρ. Όπως μπορεί να έχεις ήδη καταλάβει οι αποχρώσεις αντλούν έμπνευση από την αμερικανική σημαία (βεβαίως! βεβαίως!) και είναι σχεδιασμένα από τον Richard Blanch του Le Métier De Beauté.


Τα παραπάνω είναι τα βερνίκια που μπορείς να βρεις στο site του Barack Obama. Και αν σου αρέσουν τόσο ώστε να θέλεις να τα παραγγείλεις, ρίξε μια ματιά στο official site του Προέδρου, δηλαδή εδώ!

Read More

And More