Κέρδισε βαφές μαλλιών OLIA για μια ολόκληρη χρονιά!

Θέλεις να έχεις υπέροχο, λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου όλο τον χρόνο; Να μοιάζεις καθημερινά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο χωρίς, όμως, να έχεις ξοδέψει μια περιουσία; Ή, ακόμη καλύτερα, μην έχοντας ξοδέψει χρήματα;

Surprise! Surprise! Η Olia, η βαφή- επανάσταση από την Garnier (να σου θυμίσω ότι είναι η μόνη βαφή που περιέχει 60% έλαιο στην σύνθεσή της, ποσοστό που μεταφράζεται σε μέγιστη απόδοση χρώματος!) και το TLIFE σου κάνουν δώρο τις βαφές μαλλιών σου για όλο τον χρόνο!

Πώς;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης, θα ανακοινώνονται δύο τυχερές ανά εβδομάδα. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα που σημαίνει ότι οκτώ γυναίκες στο σύνολό τους θα κάνουν το όνειρό τους για τέλειο χρώμα μαλλιών, πραγματικότητα! Μια μπορεί να είσαι κι εσύ!

Και ποιες αποχρώσεις θα κερδίσω;

Κάνε κλικ εδώ και βρες την απόχρωση Olia που σου ταιριάζει! Από την στιγμή που θα είσαι εσύ μια από τις οκτώ μεγάλες νικήτριες, εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα ώστε να φτάσουν οι βαφές Olia, ή καλύτερα, το… τέλειο χρώμα μαλλιών, στην πόρτα σου!

Read More

And More