ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 10 τυχερές κερδίζουν από ένα σετ Oriflame αξίας 166 ευρώ!

Εδώ στο TLIFE φροντίζουμε να είσαι όμορφη! Γι’αυτό και σου κάνουμε δώρο ένα τέλειο και ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς με τα προϊόντα που αγαπούν πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, το Ecollagen της Oriflame.

Πιο συγκεκριμένα!
Τα σετ είναι συνολικά 10, η αξία του καθενός ανέρχεται στα 166 ευρώ και μπορείς να το διεκδικήσεις απλώς συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ECOLLAGEN SET – Η σειρά ECOLLAGEN δημιουργήθηκε μετά από 8 χρόνια ερευνών στα Επιστημονικά Κέντρα της Oriflame. Με επαναστατική τεχνολογία φυτικών βλαστοκυττάρων, υπόσχεται αποδεδειγμένα την ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου περισσότερο από 200% και την μείωση των ρυτίδων κατά το 1/3 σε μόλις 12 εβδομάδες. Βραβευμένη με το PRIX DE BEAUTE 2014.

Το κάθε σετ περιλαμβάνει:

– Ecollagen Κρέμα Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων με SPF 15
Η νέα εποχή στην καταπολέμηση των ρυτίδων! Δημιουργημένη με το μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, η κρέμα αυτή γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ προλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Νέα, πιο ανάλαφρη υφή που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα. Χωρίς paraben. 50 ml.

– Ecollagen Κρέμα Νύχτας
Συνεχίστε τον πόλεμο κατά των ρυτίδων ακόμη και όταν κοιμάστε. Δημιουργημένη με μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, η κρέμα νύχτας Ecollagen δρα γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ προλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Πλούσια, μεταξένια υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. 50 ml.

– Ecollagen Κρέμα Ματιών
Ανάλαφρη φροντίδα ματιών Ecollagen με ισχυρή δράση. Το πρώτο προϊόν για τα μάτια που εμπλουτίζεται με εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων και βοηθάει στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους. Απλώστε την πρωί και βράδυ με κυκλικές κινήσεις μασάζ με το ειδικό απλικατέρ στοχεύοντας στις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα πρηξιματάκια. 15 ml.

– Serum Διόρθωσης Ρυτίδων και Σύσφιξης Ecollagen
Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό super serum προσφέρει εντυπωσιακά αντιρυτιδικά και συσφιγκτικά αποτελέσματα. Με επαναστατικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων και Powerlift διπλάσιας συμπύκνωσης. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα πριν από την κρέμα ημέρας και νύχτας. 30 ml.

– Προϊόν Καθαρισμού Τριπλής Δράσης Ecollagen –
Το απόλυτο όλα-σε-ένα προϊόν με συστατικά καθαρισμού, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης για να απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και κάθε ίχνος μακιγιάζ. Μη λιπαρή σύνθεση δύο φάσεων που αφήνει την επιδερμίδα σας άνετη και απαλή με αίσθηση θρέψης. Ανακινείστε καλά και εφαρμόστε με ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ. Με εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων. 200 ml.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ORIFLAME ΕΔΩ

Read More

And More