Ο Ozzy Osbourne έκανε spa στην Αθήνα! Κι έχουμε όλα τα details!

Ο Ozzy Osbourne ήρθε στην Ελλάδα και τραγούδησε στο Rock Wave Festival. Θα αναρωτιέσαι (και δεν σε αδικώ!) τι δουλειά έχει ένας τόσο ανατρεπτικός τύπος στην στήλη του beauty. Ας πούμε ότι όλη έχουμε δικαίωμα στο να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας. True!

Και κάπως έτσι, ο Ozzy Osbourne επέλεξε το I Spa – Asian Spa City Retreat του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat στο ξενοδοχείο InterContinental για να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί τις ημέρες που βρισκόταν στην Αθήνα εν όψει της προγραμματισμένης συναυλίας των BLACK SABBATH με το σχήμα OZZY OSBOURNE & FRIENDS.

Ο Ozzy Osbourne έμεινε τόσο ευχαριστημένος το βράδυ του Σαββάτου (30/06) από τις υπηρεσίες του I-Spa και την θεραπεία massage Royal 90 λεπτών (Ταϋλανδέζικο massage με επάλειψη ζεστού λαδιού), που ζήτησε να επαναλάβει την ίδια θεραπεία το μεσημέρι της Κυριακής (1/07) για 60 λεπτά αλλά και το επόμενο πρωί (2/07) για 90 λεπτά (Ok! Ok! Ο Ozzy υπερ-κακόμαθε τον εαυτό του…).
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιό του ήταν λιγομίλητος και ιδιαίτερα ευγενικός. Χαρακτηριστικό δείγμα της απόλυτης ικανοποίησής του ήταν το σχόλιο που έγραψε στο comment card του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat: “It is one of the best massages I have ever had”!.
Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει;
Ο Ozzy πάτησε στα βήματα του David ο οποίος επίσης είχε κάνει spa ερχόμενος στην Ελλάδα. More info εδώ!

Read More

And More