Ποια διάσημη ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του Pantene Pro-V;

Μια ακόμη διάσημη ελληνίδα προστίθεται στη λίστα με τις μούσες του Pantene Pro-V! Και φυσικά έχει υπέροχα μαλλιά! Μετά την Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, θα δούμε και την Κατερίνα Λέχου να μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για περιποιημένα, υγιή και λαμπερά μαλλιά, ποιο είναι το δικό της beauty routine αλλά και ποια προϊόντα Pantene έχει στο ντουλάπι του μπάνιου της!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/10_9/image005.jpg

Η Κατερίνα Λέχου επιλέγει τη νέα σειρά Pantene Pro-V Aqua Light για Ανάλαφρα Μαλλιά, που καλύπτει τις δικές της ανάγκες περιποίησης.

Όπως αποκαλύπτει και η ίδια: “Τα βασικό χαρακτηριστικό των μαλλιών μου είναι η λεπτή τρίχα και έτσι νιώθω ότι βαραίνουν εύκολα, χάνουν τον όγκο τους, ενώ όποιο χτένισμα και αν κάνω, δε διαρκεί πολύ. Γι’ αυτό χρειάζομαι μια πραγματικά καλή σειρά περιποίησης, όπως η νέα σειρά Pantene Pro-V Aqua Light. Με βοηθά να διαρκεί ο όγκος τους, να είναι ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Γι’ αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ”.

Και συνεχίζει: “Το μυστικό για όμορφα μαλλιά είναι η περιποίηση σε 4 βήματα. Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός, λούζομαι με το σαμπουάν Aqua Light. Δεύτερο η ενυδάτωση, το conditioner δηλαδή της ίδιας σειράς που είναι απαραίτητο σε κάθε λούσιμο. Τρίτο η εντατική περιποίηση, που μπορεί να χρησιμοποιήσω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, με την Ελαφριά Μάσκα Περιποίησης 2 λεπτών που περιποιείται τα μαλλιά μου σε βάθος και τα προστατεύει ενάντια στη φθορά. Και το τέταρτο βήμα, βέβαια, η προστασία τους με εξειδικευμένα προϊόντα που δε χρειάζονται ξέβγαλμα και μπορώ να τα χρησιμοποιώ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπως το Conditioner σε μορφή Αφρού-24 ώρες”.

Για την Κατερίνα Λέχου: “τα όμορφα μαλλιά πρέπει είναι απαλά, λαμπερά, υγιή, γεμάτα ζωντάνια. Να κινούνται, να είναι ανάλαφρα, να μην είναι στυλιζαρισμένα σε κάθε κίνηση. Ευτυχώς, η σειρά Pantene Pro-V Aqua Light περιποιείται τα μαλλιά μου όπως προϊόντα 5πλάσιας τιμής, χωρίς να τα βαραίνει”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Κατερίνα Λέχου για πρόσωπο του Pantene Pro-V; Εμένα, τα μαλλιά της με πείθουν! Εσύ τι λες; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More