Η Pat McGrath επέλεξε το αγαπημένο της μακιγιάζ για την Άνοιξη!

Είναι η Pat McGrath και με μια φράση είναι η make up artist στην οποία υποκλίνονται οι μετρ της διεθνούς μόδας. Για τα fashion shows της Άνοιξης δημιούργησε άπειρα μακιγιάζ για πολλούς και διαφορετικούς οίκους. Σε συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική Vogue κλήθηκε να απαντήσει σε μια πολύ tricky ερώτηση: Ποιο ήταν το αγαπημένο της μακιγιάζ για την Άνοιξη. Τι απάντησε;

“Πρόκειται για μια περίεργη ερώτηση γιατί αγαπώ κάθε look που δημιούργησα με διαφορετικό τρόπο. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το μακιγιάζ που έκανα για τους Dolce & Gabbana στο ανοιξιάτικο fashion show ήταν το αγαπημένο μου!”.

Ποιο ήταν το concept; Η γοητεία και η ομορφιά των γυναικών της Μεσογείου. Για τις τάσεις της Άνοιξης (και πρέπει να δώσουμε βάση στην απάντησή της και να την εφαρμόσουμε και στην πράξη!) η Pat McGrath λέει: “Αυτή την Άνοιξη οι τάσεις επικεντρώνονται στην φυσική ομορφιά, στα φρέσκα πρόσωπα. Το μυστικό είναι να φοράμε ένα πολύ ελαφρύ, σχεδόν αόρατο foundation! Έπειτα να προσθέσουμε ένα touch bronzer για να δώσουμε φυσική υγεία και λάμψη. Τέλος, ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλί τόνο ώστε να δώσει την φρεσκάδα που πρέπει στα μήλα μας!”.

Και αυτό είναι το μακιγιάζ με το οποίο θα περάσω όλη την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Εσύ;

Read More

And More