Αποτρίχωση με IPL στο σπίτι; Σου έχουμε τέλεια νέα!

Φαντάσου να μπορούσες να κάνεις αποτρίχωση με IPL στο σπίτι σου! Guess what! Δεν χρειάζεται να το φαντάζεσαι! Συμβαίνει!

Η Philips κυκλοφόρησε μια συσκευή αποτρίχωσης IPL, την Philips Lumea Essentials, που μπορείς να πάρεις, να κάνεις σπίτι σου (όποτε ακριβώς χρειάζεσαι) και να βλέπεις μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά την τριχοφυϊα να μειώνεται! Και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα info που χρειάζεσαι προτού κάνεις την beauty επένδυση για την οποία ο εαυτός σου θα σε… ευγνωμονεί!

Philips Lumea Essentials: όσα πρέπει να ξέρεις για την 1η συσκευή IPL αποτρίχωσης στο σπίτι!

H Philips Lumea δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες, να δοκιμάσουν την κορυφαία τεχνολογία αποτρίχωσης IPL (Έντονο παλμικό Φως)- που χρησιμοποιείται και στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς- με ασφάλεια και ευκολία στο σπίτι τους, αποτρέποντας την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας σε όλο το σώμα.
Προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ασφαλή, εύκολη λύση αποτρίχωσης για οικιακή χρήση, που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία IPL, συνεργάστηκαν με ειδικούς δερματολόγους και επιστήμονες, και δημιουργήσαν τη LUMEA Essential. Εκτός από την υψηλή αποτελεσματικότητά της, η LUMEA αποτελεί μια οικονομικά προσιτή λύση, καθώς η χρήση του προϊόντος δεν περιλαμβάνει κρυμμένα κόστη που προκύπτουν από πανάκριβα ανταλλακτικά, όπως λάμπες, φλας ή έξτρα αξεσουάρ, όπως τζελ. Όλα όσα χρειάζονται συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. Η Lumea Essential της Philips είναι ένα νέο, επαναστατικό προϊόν και έχει το χαμηλότερο κόστος ανά θεραπεία, συγκρινόμενο με κάθε άλλη συσκευή αποτρίχωσης που υπάρχει στην αγορά.

Κομψή, μοντέρνα & εύκολη στη χρήση
Η Philips Lumea Essential διαθέτει κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργεί ενσύρματα. Το προϊόν διαθέτει έξτρα μακρύ καλώδιο και μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό ώστε να διασφαλίζει εύκολη και άνετη αποτρίχωση, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Προσφέρει την πιο γρήγορη αποτρίχωση!
H Lumea Essential της Philips διαθέτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια κεφαλής για το σώμα (4 cm2) αλλά και την τεχνολογία Step & Flash της Philips, ώστε να εξασφαλίζει γρήγορη εφαρμογή. Ενδεικτικά, ο χρόνος αποτρίχωσης για το μπικίνι είναι 4 λεπτά, ενώ για τα πόδια και τις μασχάλες 8.

Αποτρίχωση σε κάθε σημείο!
Με την νέα Lumea Essnetial της Philips μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε κάθε σημείο του σώματός σου! Σημείωσε!

Αποτρίχωση στα πόδια

Αποτρίχωση στις μασχάλες

Αποτρίχωση στο μπικίνι

H Philips Lumea Essential (SC1991/00) διατίθεται σε καταστήματα και αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς τις επίσημες σελίδες www.philips.gr και www.facebook.com/PhilipsBeautyGreece

Read More

And More