Φέρε τα καλλυντικά σου και ο Γ. Πυρπύλης θα σου κάνει μαθήματα μακιγιάζ!

Στο νεσεσέρ μου επικρατεί συνήθως το απόλυτο χάος: δεκάδες σκιές, μάσκαρα, τρία- τέσσερα διαφορετικά ρουζ, μερικά κραγιόν. Και πάντα στο τέλος καταλήγω να χρησιμοποιώ μόνο μερικά από αυτά και πάντα κατά τον ίδιο τρόπο. Α! Και για να συμπληρώσω κάτι ακόμη: και όχι πάντα με επιτυχία!

Αν στην παραπάνω φράση βλέπεις κάτι από τον εαυτό σου, τότε κάτι μου λέει ότι εσύ κι εγώ θα γνωριστούμε από κοντά. Για την ακρίβεια στις 17 Μαρτίου…

Good beauty news!
Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York αλλά και ένας από τους κορυφαίους έλληνες make up artist (το ταλέντο, βλέπεις, δεν έχει ηλικία!), σε συνεργασία με το πρακτορείο D-tales θα μας δείξει τον τρόπο να κάνουμε μόνες μας το τέλειο make up! Και όσο κι αν έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του ποτέ δεν χορταίνω να ακούω τις συμβουλές ομορφιάς του ή να τον βλέπω να διορθώνει το μακιγιάζ μου απλώς κάνοντας μια κίνηση στο πρόσωπό μου!

Κράτησε αυτά τα info:
– Το σεμινάριο μακιγιάζ είναι στις 17 Μαρτίου και θα διαρκέσει τρεις ώρες.
– Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πυρπύλης θα μας δείξει πώς να πετύχουμε τα τέλεια, sexy smokey eyes (το καλύτερό μου!)
– Για να δηλώσεις συμμετοχή και να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες (κόστος, ακριβή ώρα, μέρος κλπ) κάλεσε στο 210 3611600, καθημερινά 10:00- 18:00.
– Φέρε μαζί σου το νεσεσέρ σου! Ο Γρηγόρης θα μας μάθει πώς να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά μας σωστά και ανέξοδα.
– Βιάσου! Οι συμμετοχές είναι μέχρι την 1η Μαρτίου!

Read More

And More