Η Pizza Hut ετοιμάζει άρωμα! Και δεν είναι αστείο!

Θα φορούσες ποτέ άρωμα… πίτσας; Ξέρω ότι σου ακούγεται αστείο, ίσως γιατί κάπως έτσι ξεκίνησε. Είναι, όμως, η πιο αστεία beauty αλήθεια που έφτασε ποτέ στα αυτιά μας!

Σύμφωνα με την Huffington Post, η διαφημιστική εταιρία Grip Limited στης οποίας το πελατολόγιο ανήκει μεταξύ άλλων και η Pizza Hut πόσταρε στο fan page της Pizza Hut τον περασμένο Αύγουστο την εξής ερώτηση: Σου αρέσει η μυρωδιά της Pizza Hut όταν έχεις μόλις ανοίξει το κουτί; Το ξέρασμε! Αν αυτή η μυρωδιά γινόταν άρωμα, τι όνομα θα της έδινες;.

Όμως, οι απαντήσεις των fan της Pizza Hut ήταν τόσες πολλές που τελικά αποφάσισαν να το κάνουν πράξη! Και κάπως έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα limited edition άρωμα το οποίο θα κερδίσουν οι πρώτοι 100 fan που είχαν στείλει το σχόλιό τους στο post εκείνο!

Πάντως, η marketing director της Pizza Hut, Beverly D’ Cruz, σχολίασε σχετικά: Ήταν πολύ δύσκολο να αναπαράγουμε την μυρωδιά της πίτσας σε άρωμα και πρόσθεσε ότι για όσους δεν θέλουν να μυρίζουν σαν πίτσα (πραγματικά, δεν ξέρω ούτε έναν που να ήθελε να μυρίζει σαν πίτσα!), μπορούν να ψεκάσουν με το άρωμα το σπίτι τους.

Και σκέψου: να έχεις το limited edition άρωμα Pizza Hut, να έχεις ψεκάσει το σπίτι και ο καλός σου να μπαίνει πεινασμένος μέσα. Πόσο απογοητευμένος μπορεί να νιώσει όταν του πεις ότι είναι άρωμα; Ε; Ε;

Read More

And More