Νέα beauty εμμονή: τα ολοκαίνουρια Pop κραγιόν της Clinique!

Στο έχουμε ξαναπεί: ό,τι δοκιμάζουμε και μας αρέσει δεν το κρατάμε για εμάς. Ειδικά εκείνα τα προϊόντα με τα οποία παθαίνουμε εμμονή. Ή την ίδια ακριβώς εμμονή που πάθαμε όταν στο γραφείο έφτασε μια σακούλα γεμάτα flashy κραγιόν σε λαχταριστές αποχρώσεις από την Clinique.

Και πέρα από την πρώτη εντύπωση (η αρχή είναι το ήμισυ του παντός) υπήρχε μια ακόμη έκπληξη που μας ενθουσίασε: τα νέα κραγιόν της Clinique, Pop δεν είναι απλώς κραγιόν αφού έχουν και primer.

Back to basics (αλλιώς τι είναι primer): primer είναι εκείνο το προϊόν που μπαίνει πρώτο, πριν δηλαδή το βασικό προϊόν ώστε να προετοιμάσει το έδαφος. Primer χειλιών εν προκειμένω, λοιπόν, είναι κάτι σαν lip balm χειλιών που θρέφει τα χείλη, τα ενυδατώνει κι έτσι όταν απλώσεις το κραγιόν σου θα στρώσει τέλεια και θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια.

/

Τα Clinique Pop Lip Colour+ Primer θα τα βρεις σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις από nude μέχρι πιο έντονα, κοστίζουν €23.50 το ένα και από αριστερά αυτές είναι οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις: Grape Pop, Poppy Pop και Wow Pop.

Αλήθεια, εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More