Νέο! Ανακαλύψαμε το πιο flashy & οικονομικό πορτοκαλί κραγιόν!

Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε παρέα με κεντρικό θέμα συζήτησης την οικονομική κρίση (πρωτότυπο!) με μια εντελώς αντανακλαστική κίνηση έβγαλα από την τσάντα μου το πορτοκαλί κραγιόν μου και γέμισα τα χείλη μου. Τις τελευταίες δύο σεζόν θα έχεις παρατηρήσει ότι παράλληλα με την… κρίση την τιμητική τους έχουν τα έντονα χείλη. Λοιπόν, άκουσέ με: τα δύο γεγονότα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ο κόσμος της μόδας σε μια προσπάθειά του να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη σκοπιά γέμισε τις πασαρέλες του με χρώμα, πολύ χρώμα! Και κάτι ακόμη: το πρώτο κραγιόν σε προϊόν που κυκλοφόρησε ποτέ ήταν το 1940 μέσω πολέμου από την Coco (θέλεις να μάθεις περισσότερα για την σχέση οικονομικής κρίσης και κραγιόν; Κάνε κλικ εδώ!)

Ο ενθουσιασμός μου για την συγκεκριμένη beauty ανακάλυψη είναι διπλός γιατί μόλις βρήκα το τέλειο χρώμα με την τέλεια τιμή. Πρόκειται για το Color Riche απόχρωση no 373 από την L’Oreal Paris, κοστίζει 14.99 και το φοράει και εδώ το top model Dοutzen Kroes.

Έχει πολύ απαλή υφή, γλιστράει πάνω στα χείλη ενυδατώνοντάς τα και δεν χορταίνεις να το φοράς. Δες εδώ ποιες άλλες το φόρεσαν και τόλμησέ το με μάσκαρα στα μάτια και κανένα άλλο ίχνος μακιγιάζ!

Read More

And More