Αποκλειστικά στα Galerie de Beauté, το πρώτο άρωμα του Οίκου repetto!

Τα Galerie de Beauté υποδέχονται την απόλυτη κομψότητα και φιλοξενούν σε αποκλειστικότητα το άρωμα του Οίκου repetto.

H ελληνική αλυσίδα Galerie de Beauté, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο τη διαφορετική εξυπηρέτηση και τη συνεχή εξέλιξη στον χώρο των προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, υποδέχεται και προσφέρει σε αποκλειστικότητα την προσωποποίηση της γαλλικής αισθητικής, το πρώτο άρωμα του Οίκου repetto.

REPETTO, ΤΟ ΑΡΩΜΑ

/

Η κομψότητα είναι το παν.
Μια σατέν κορδέλα δεμένη γύρω από τον αστράγαλο. Ένα σώμα αιωρείται στον αέρα αψηφώντας τη βαρύτητα. Το αφοπλιστικό ρίγος από το περιστρεφόμενο τούλι. Η απόλυτη χάρη που σου αγγίζει την καρδιά. Για περισσότερα από 65 χρόνια, ο οίκος Repetto αντλεί την έμπνευσή του από εξαιρετικές γυναίκες που καταφέρνουν το αδύνατο σε καθημερινή βάση. Από τις βασικές χορεύτριες που αψηφούν τη βαρύτητα ως τις αξιοθαύμαστες νέες γεμάτες ελπίδα, εμπνέουν τα όνειρα των μικρών κοριτσιών ενώ ταυτόχρονα θρέφουν την αναζήτηση της τελειότητας για τις παλαιότερες.
Ο οίκος Repetto αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, το οποίο σέβεται αυτές τις αξίες. Σήμερα σας παρουσιάζει το πρώτο του άρωμα.

Μια μοναδική μάρκα! Μια κληρονομιά χάρης!

/

Η προσωποποίηση της γαλλικής παράδοσης, ο οίκος Repetto, ιδρύθηκε το 1947, όταν η Rose Repetto αποφάσισε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι παπούτσια για το γιο της, τον χορευτή και χορογράφο Roland Petit. Όλοι οι χορευτές στην όπερα γοητεύτηκαν από αυτά τα παπούτσια, τα οποία ήταν ραμμένα στο χέρι χρησιμοποιώντας την περίφημη τεχνική «μια βελονιά μπρος, μια πίσω», και ήρθαν να πάρουν τα δικά τους παπούτσια δημιουργημένα από τη Rose Repetto, το μόνο άτομο που κατανόησε πραγματικά τις ανάγκες τους. Σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, το 1956, η Brigitte Bardot της έδωσε μια πολύ ειδική παραγγελία, όταν ετοιμαζόταν να γυρίσει την ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα». Η ηθοποιός που υποδυόταν μια νεαρή χορεύτρια ονειρεύτηκε ένα υβριδικό παπούτσι που θα προσέθετε κομψότητα στα βήματά της. Η Rose Repetto στη συνέχεια δημιούργησε τις μπαλαρίνες Cendrillon που έγιναν θρύλος χάρη στην ταινία του Roger Vadim. Τρία χρόνια αργότερα, η πρωτοφανής επιτυχία του μπαλέτου και των παπουτσιών των μπαλαρίνων οδήγησε την κυρία Repetto να ανοίξει μια επώνυμη boutique στο νούμερο 22 στη Rue de la Paix στο Παρίσι, δίπλα από την Όπερα Palais Garnier. Οι Maurice Béjart, Rudolf Nureyev, Carolyn Carlson και όλοι οι κορυφαίου χορευτές έσπευσαν εκεί, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο διαβόητα σημεία της περιοχής. Το 1970, ο τραγουδιστής Serge Gainsbourg έκανε το παπούτσι Zizi – το οποίο δημιουργήθηκε από τη Rose Repetto για τη νύφη της Zizi Jeanmaire – το χαρακτηριστικό υποδήμά του. Ήταν ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας του και κατανάλωνε μια εκπληκτική ποσότητα κάθε χρόνο, ώσπου τελικά να γίνει πρεσβευτής για τον οίκο Repetto. Μετά από μια περίοδο αφάνειας, στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ο οίκος Repetto ανέκτησε το κύρος του χάρη στον Jean-Marc Gaucher, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου το 1999.

Ένα μέρος για να ονειρευόμαστε
Μαγνητισμένοι από τις βιτρίνες του καταστήματος, όπου οι θεαματικές tutus που ράβονται για παραστάσεις στην όπερα εκτίθενται κάθε μήνα, έκθαμβοι επισκέπτες μπαίνουν στον οίκο Repetto σαν να εισχωρούν στην πιο πολύτιμη ανάμνηση της παιδικής ηλικίας τους. Από το Δεκέμβριο του 2012, η ​​μπουτίκ επιδεικνύει επίσης μια συλλογή δερμάτινων προϊόντων, καθώς και κάτι καινούργιο: μια prêt à porter συλλογή που θα αποτελείται από είκοσι κομμάτια. Είναι μια σύγχρονη παραλλαγή στο θέμα του χορού, που συνδυάζει πλεκτά με κοντές φαρδιές φούστες, χίλια φύλλα επίστρωσης από ύφασμα ή καθαρές γραμμές κάτω από το γόνατο. Αυτά τα σχέδια εντάσσονται όλα στις διεθνώς αναγνωρισμένες αξίες του οίκου.

Τέχνη με παράδοση
Όπως οι χορευτές ακούραστα επαναλαμβάνουν την ίδια χορογραφία από τα πρώτα τους μαθήματα, προσπαθώντας να υποβάλλουν το σώμα τους στην υπηρεσία της τέχνης, τα εργαστήρια του οίκου Repetto συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την περίφημη τεχνική «μια βελονιά μπρος, μια πίσω» που ανέδειξε το όνομα της μάρκας. Εγκατεστημένοι στο Saint Médard d’Excideuil της Dordogne, συνεχίζουν μια απαράμιλλη τέχνη, το ράψιμο της σόλας από την ανάποδη πλευρά και στη συνέχεια το σφιχτό γύρισμα στην καλή πλευρά, ώστε να δώσουν στις μπαλαρίνες ή στις διάσημες Carlotta pointes, την ασύγκριτη ευλυγισία τους.

Το άρωμα: λεπτότητα σε υψηλή συγκέντρωση!

/

Ο οίκος Repetto έχει πλέον δημιουργήσει ένα άρωμα δικό του, μια κομψή αύρα, σαν μια μπαλαρίνα που εκτελεί ένα αραμπέσκ καθοδηγούμενη από μια διακριτική αυτοπεποίθηση που αποτελεί χαρακτηριστικό της γνώρισμα και σηκώνει το σώμα της στον αέρα σαν μια μπαλαρίνα Carlotta. Ο οίκος Repetto κάλεσε τον αρωματοποιό Olivier Polge να δημιουργήσετε τη φόρμουλα.
«Προσπάθησα να επιτύχω ένα εφέ χειροποίητου συνδυάζοντας πολυτελή και αυθεντικά ακατέργαστα υλικά. Μια σκόνη τριαντάφυλλου που μοσχοβολάει, πραγματική πεμπτουσία της θηλυκότητας. Είναι μια εκλεπτυσμένη φόρμουλα για την οποία είχα τη χαρά να χρησιμοποιήσω έλαια τριαντάφυλλου και βανίλιας.
Το τριαντάφυλλο είναι η σπονδυλική στήλη του αρώματος, καθώς κυλάει πάνω στην επιδερμίδα σαν μια σατέν κορδέλα. Μια ρυθμική χορογραφία που ανοίγει με τις αισιόδοξες entrechats στις συμφωνίες από άνθη αχλαδιού και κερασιού. Επίσης, αναγνωρίζουμε την πολύτιμη ουσία του τριαντάφυλλου καθώς μπερδεύεται με τα άνθη πορτοκαλιάς.Μια μαγευτική λουλουδάτη καρδιά που κλίνει προς την πουδρέ βάση όπως μια χορεύτρια στην αγκαλιά του παρτενέρ της. Στη συνέχεια, έρχεται το αισθησιακό pas de deux ανάμεσα στη φλούδα βανίλιας και τη ζεστασιά από ξύλο κεχριμπαριού για να δημιουργήσει απόλυτη ισορροπία. Ένα απαλό, ντελικάτο, εκλεπτυσμένο άρωμα.

Ένα δυναμικό μπουκάλι
Η πουδρέ θήκη έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το περίφημο ροζ του οίκου Repetto, ενώ το μπουκάλι που βρίσκεται μέσα σε αυτή φέρει μια κορδέλα πανομοιότυπη με αυτή που χρησιμοποιείται στη διάσημη μπαλαρίνα Carlotta. Η σατέν κορδέλα είναι τυλιγμένη γύρω από το μπουκάλι, πλεγμένη στο λαιμό, σφραγισμένη με το χαρακτηριστικό για τη μάρκα πεζό γράμμα «r» και σταθμισμένη με ένα κομψό μενταγιόν. Όσο για το διακριτικά φιμέ γυάλινο μπουκάλι, φαίνεται σαν να είναι χαραγμένο με μια συνεχή κίνηση. Όπως μια πλήρως συγχρονισμένη χορογραφία μπαλέτου, το μπουκάλι χρειάστηκε μήνες πρόβας. Ένα παιχνίδι από καμπύλες, όγκους και απροσδιόριστες μορφές προσδίδουν στο γυαλί μια μοναδική απαλότητα. Αγκαλιασμένο από το χέρι σας, αποκαλύπτει απαράμιλλο αισθησιασμό και απαλότητα. Κωνικό, στρογγυλεμένο, αλλά εντελώς ακανόνιστο, φαίνεται σαν να υπήρχε ανέκαθεν, όπως ακριβώς η κεντρική χορεύτρια επιδεικνύει προφανή ευκολία μέσω της χάρη της. Ένα έργο από ροζ γυαλί, με εναλλαγή ματ και διαφάνειας.

Danseuse Étoile
Πάντα πιστός στις βασικές χορεύτριες της Όπερας του Παρισιού, ο οίκος Repetto δε θα μπορούσε να βρει καλύτερες πρέσβειρες από αυτές τις εξαιρετικές γυναίκες. Γι ‘αυτό η μάρκα επέλεξε τη Dorothée Gilbert να ενσαρκώσει το ολοκαίνουργιο άρωμα της. Φωτογραφημένη από τον James Bort στο προσωπικό της καμαρίνι, η Danseuse Étoile ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή. Μαλλιά προσεκτικά χτενισμένα, φορώντας ήδη το κοστούμι της, χαίρεται την ευκαιρία της, το ότι επιτέλους ζει το όνειρο της παιδικής ηλικίας της.
Η Dorothée Gilbert, Κεντρική Χορεύτρια της Εθνικής Όπερας του Παρισιού, είναι πρέσβειρα του οίκου Repetto από τον Ιανουάριο του 2012.
Αυτή η παγκοσμίως γνωστή, αλλά πολύ εξωστρεφής και φιλική χορεύτρια ενσαρκώνει τις αξίες που ο οίκος Repetto επιθυμεί να προβάλλει μέσω της τεχνικής, της ευαισθησίας και της χάρης της.
Άρχισε να χορεύει στο Ωδείο της Τουλούζης, συνεχίζοντας με τη σχολή χορού της Όπερας του Παρισιού το 1995. Πέντε χρόνια αργότερα, έγινε μέλος της ομάδας του μπαλέτου. Προάχθηκε σε Coryphée το 2002, και στη συνέχεια σε SUJET το 2003.
Μετά την αναβάθμισή της σε Πρώτη Χορεύτρια το 2005, ανακυρήχθηκε Danseuse Étoile μετά την παράσταση του Καρυοθραύστη (του Ρούντολφ Νουρέγιεφ) στις 19 Νοεμβρίου 2007.

Η σειρά

/

Η ολοκληρωμένη σειρά repetto την οποία θα βρεις αποκλειστικά στα Galerie de Beaute περιλαμβάνει:
EDT 80ml
EDT 50ml
EDT 30ml
SATIN BODY LOTION 150ml
PERFUMED SHOWER GEL 150ml

Read More

And More