Έρευνα λέει: οι άντρες παντρεύονται τις λιγότερο όμορφες γυναίκες! Εμείς λέμε: αυτό το θέμα έχει πολύ συζήτηση!

Πριν μπω στο θέμα να σου πω ότι ο λόγος που έπελεξα την Kate Moss εδώ, είναι για να σου αποδείξω με μια εικόνα ότι αυτή η έρευνα δεν ευσταθεί! Γιατί μιλάμε για-την-Kate-Moss η οποία είναι η-απόλυτη! Άρα, αν είσαι παντρεμένη ή ο καλός σου, σου έκανε πρόταση γάμου μην απογοητεύεσαι (οξύμωρο;). Η Kate Moss κι εσύ παίζετε στην ίδια κατηγορία!

Λοιπόν, η έρευνα διεξήχθη από τους Antony Little και Benedict Jones στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, δημοσίευμα της εντόπισα στο total beauty, και βάσει της έρευνας αυτής οι άντρες θα έβλεπαν τις λιγότερο ελκυστικές και όμορφες συντρόφους σε μια μακρόχρονη σχέση ή ακόμη και γάμο, παρά τις όμορφες και πολύ ελκυστικές.

Παραξενεύεσαι; Υπάρχει μια κάποια λογική πίσω από αυτό! Η έρευνα συνδέεται με τα αποτελέσματα άλλων ερευνών που λένε ότι οι όμορφες και ελκυστικές γυναίκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Άρα, στο τέλος της ημέρας, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται καθαρά για ζήτημα προσωπικής ανασφάλειας.

Εσένα, αλήθεια, ποια η γνώμη σου; Εγώ, πάντως στην είπα! Αλλιώς δεν εξηγείται που βλέπω τόσο όμορφα κορίτσια γύρω μου παντρεμένα!

Read More

And More