Σε ποιο προϊόν “ορκίζεται” η Rihanna και πολλές άλλες stars; Α! Κοστίζει €20!

Την τελευταία φορά που πήρε το αυτί μου ένα beauty νέο σχετικά με την Rihanna μου απέδειξε ότι έχει πολλααα χρήματα για ξόδεμα. Μόλις για τα μαλλιά της ξόδεψε 15.000 δολάρια! Ναι! Δες εδώ το σχετικό άρθρο.

Αυτή την “τελευταία” φορά, όμως, η Rihanna είπε να αποκαταστήσει την τάξη και όσα ακούγονται και γράφονται για τα χρήματα που διαθέτει για την εξωτερική της εμφάνιση. Σύμφωνα με την Daily Mail, λοιπόν, η Rihanna έχει ένα μυστικό ομορφιάς. Ένα μυστικό στο οποίο οφείλει τις λάμψεις υγείας στο πρόσωπό της και αυτή την χρυσαφένια όψη. Μάλιστα, η make up artist της λέει ότι το χρησιμοποιεί σε κάθε μακιγιάζ.

Από την άλλη, το προϊόν αυτό το οποίο κοστίζει 25 δολάρια, δεν είναι προνόμιο μόνο της Rihanna. Μέτρησε μερικά ακόμη ονόματα που το χρησιμοποιούν εντατικά: Reese Witherspoon, Goldie Hawn και Jennifer Hudson αγαπούν επίσης το ίδιο προϊόν.

Ωραία! Ας μην σε κρατώ σε αγωνία…

Λέγεται Per-fékt Beauty Cheek Perfection Gel, τοποθετείται ψηλά στα κόκαλα και στα ζυγωματικά και δημιουργεί τις τέλειες λάμψεις σύμφωνα με τις Hollywood stars!

Έψαξα στα καταστήματα καλλυντικών, πήρα αρκετά τηλέφωνα αλλά τελικά το συγκεκριμένο προϊόν δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Μπορείς, όμως, πάντα να το παραγγείλεις online στο official site της εταιρίας, δηλαδή εδώ.

Read More

And More