Είναι αλήθεια! Η Rihanna ετοιμάζει την δική της σειρά καλλυντικών!

Καναδυό μέρες πριν η Rihanna οργάνωσε (εντάξει, όχι ακριβώς η ίδια!) ένα press event προκειμένου να συστήσει στις beauty editors ανά τον κόσμο την ολοκαίνουρια αρωματική της δημιουργία που φέρει τον τίτλο RiRi by Rihanna. Και ως είθισται σε τέτοιου τύπου events, μετά την παρουσίαση γίνονται και μερικές ερωτήσεις από μέρους των δημοοσιογράφων ομορφιάς. Βεβαίως, όταν έχεις απέναντί σου την Rihanna οι ερωτήσεις δεν είναι μόνο καναδυό.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλες αυτές μια beauty editor από το refinery29 ρώτησε την Rihanna αν ετοιμάζει δικό της brand καλλυντικών (πέρυσι είχε ακουστεί πως αγόρασε το trademark Fenty Beauty. Να σου πω ότι το πραγματικό όνομα της Rihanna είναι Robyn Rihanna Fenty).

“Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλω να κάνω πολύ! Είναι κάτι που ανέκαθεν ήθελα αλλά ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου δεν ήταν αρκετός. Αλλά αυτή την φορά σας διαβεβαιώνω πως θα γίνει! Θα βρω χρόνο ανάμεσα στα αρώματα και τα άλμπουμ και θα το κάνω! Το υπόσχομαι!”.


Η Rihanna από το press event της περασμένης Δευτέρας για την παρουσίαση του νέου της αρώματος

Όσον αφορά τι προϊόντα θα βρεις στην επικείμενη σειρά καλλυντικών της RiRi, να τι απάντησε: “Έχω στο μυαλό μου πολλά! Βλεφαρίδες που να μπαίνουν μόνες τους, κραγιόν που δεν φεύγουν από τα χείλη αλλά χωρίς να τα ξηραίνουν και που δεν θα χρειάζεσαι περίγραμμα για να το απλώσεις. Εννοώ, θα ήθελα να κάνω προϊόντα που θα είναι τόσο τέλεια που να μοιάζουν σχεδόν ψεύτικα!”.

Και σίγουρα θα πρέπει να διανύσουμε πολυυυυ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσουν στα χέρια μας τα πρώτα καλλυντικά της Rihanna, αλλά μέχρι τότε τι θα έλεγες να κάνουμε μερικές μαντεψιές για το τι μπορεί να έχει αυτή η σειρά;

Εγώ, πάντως, θα ήθελα οπωσδήποτε το κραγιόν που φορούσε εδώ! Το απόλυτα- ονειρεμένο- υπερτέλειο φούξια κραγιόν!

Read More

And More