Yeah! Yeah! Yeah! Έφτασε το ολοκαίνουριο άρωμα της Rihanna! Αποκλειστικά στα Sephora!

Είναι η πιο πολυσυζητημένη star αυτή την στιγμή στον πλανήτη και ξέρουμε ακριβώς πώς μυρίζει! Ο λόγος για την Rihanna η οποία ό,τι και να κάνει αποτελεί είδηση! Πόσο μάλλον όταν σχεδόν μόλις έχει λανσάρει ένα ολοκαίνουριο, συ-γκλο-νι-στι-κό άρωμα, το Rogue by Rihanna, το οποίο έχει φτάσει στα ντουλάπια του beauty department του TLIFE και στο συστήνουμε!

Ξεπέρασε τα όρια!
Η avant-garde και αισθησιακή Rihanna παρουσιάζει το νέο της άρωμα Rogue by Rihanna. Η Rihanna δημιούργησε αυτό το άρωμα για γυναίκες με τη δική της εικόνα, αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και θηλυκότητα. Η δύναμη, θηλυκότητα και ο ατίθασος χαρακτήρας της εκφράζονται μέσα από τη μουσική της, τις απρόβλεπτες ενδυματολογικές της επιλογές, τις αξέχαστα τολμηρές εμφανίσεις της και, τώρα, μέσα από το νέο της άρωμα. Η επαναστατική της προσέγγιση στη ζωή και η αντίσταση στις νόρμες του κομφορμισμού αποδεικνύουν ότι το Rogue είναι τρόπος έκφρασης… αυτός της Rihanna. Το άρωμα παροτρύνει όλες τις γυναίκες να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τα θέλω τους, να επιδείξουν δύναμη και ομορφιά. Να είναι… Rogue.

Τι είπε η Rihanna για το νέο Rogue by Rihanna

Οι άνθρωποι διαρκώς αλλάζουν και εξελίσσονται. Φορώντας το Rogue θέλω να σκέφτομαι που έχω φτάσει ως σήμερα. Αυτό το άρωμα αποπνέει αχαλίνωτη θηλυκότητα και σας εμπνέει να τολμήσετε. Το δημιούργησα για όλες τις γυναίκες και για κάθε τύπο προσωπικότητας, γιατί όλες θέλουμε να δείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Αισθησιακό ανατολίτικο άρωμα με σύνθεση λουλουδιών
Και για να έχεις μια ιδέα για το πώς μυρίζει το Rogue by Rihanna προτού πας στο ράφι για να το αποκτήσεις, ιδού οι βασικές σημειώσεις:
ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – Λεμονανθός και Κυκλάμινο σε συνδυασμό με Περγαμόντο και Ροζ Πιπέρι Κορσικής.
ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ – Γιασεμί, Τριαντάφυλλο και Lily-of-the-Valley αναμειγνύονται με Δαμάσκηνα και άρωμα Δέρματος.
ΒΑΣΗ – Σανταλόξυλο, Πατσουλί και Κεχριμπάρι συνοδεύουν τη Βανίλια και το Musk.

Η φιάλη

Η Rihanna σχεδίασε το μπουκάλι έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητά της. Η αισθησιακή του εμφάνιση ενισχύεται από τους 6 ανεστραμμένους κώνους της βάσης, το ροζ του χρώμα γοητεύει και η απομίμηση δέρματος σελαχιού στο πάνω μέρος εντυπωσιάζει.

Δες το βίντεο με την Rihanna και το ολοκαίνουριο Rogue!

Το ολοκαίνουριο άρωμα Rogue by Rihanna κυκλοφορεί σε 125 ml, 75 ml και 30 ml και θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora! Εσύ, γιατί εγώ το έχω ήδη στο boudoir μου!

Read More

And More