Το μυστικό της Scarlett Johansson με το ροδόνερο και πώς το χρησιμοποιεί!

Να σου πω ότι δεν έχω και μεγάλη αδυναμία στην Scarlett Johansson (και ίσως αυτή η πληροφορία να σου είναι περιττή) αλλά οφείλω να της αναγνωρίσω ότι είναι όμορφη. Και κάθε beauty tip που αποκαλύπτει θα θέλαμε να το γνωρίζουμε!

Η Scarlett, λοιπόν, μίλησε στο βρετανικό Elle και αποκάλυψε καναδυό πληροφορίες σχετικά με το beauty routine της. Πληροφορίες όπως τι μακιγιάζ θα κάνει την πρωτοχρονιά αλλά και ποιο είναι το τελευταίο βήμα που κάνει σε κάθε μακιγιάζ.

Τι μακιγιάζ θα κάνει η Scarlett την Πρωτοχρονιά;
“Μου αρέσει πάντα να τονίζω τα μάτια μου την Πρωτοχρονιά. Είναι ένα sexy και πολύ γιορτινό μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά. Το ολοκαίνουριο Dolce & Gabbana Glam Liner, είναι εύκολο στην χρήση και μπορείς να κάνεις όπως θέλεις την γραμμή χωρίς να έχεις καταστροφικά αποτελέσματα!”.

Το άρωμα που φοράει, το make up που αγαπά και πώς ολοκληρώνει κάθε μακιγιάζ της!
“Όταν πρόκειται να πάω σε ένα χριστουγεννιάτικο party μου αρέσει να φοράω ένα πολύ κομψό αλλά και προκλητικό άρωμα. Λατρεύω το The One. Είναι floral, φρουτώδες και πραγματικά κλασικό.

Επίσης, θέλω το δέρμα μου να δείχνει τέλειο! Χρησιμοποιώ ένα concealer για να δώσω φως, έπειτα αναμειγνύω λίγο
Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation με την ενυδάτική μου. Τέλος, ψεκάζω πάντα το πρόσωπό μου με ροδόνερο”.

Κάτι μου λέει ότι το παραπάνω tip θα δίνει όντως πολύ λάμψη στο πρόσωπο. Λέω να το δοκιμάσω. Εσύ;

Read More

And More