Επιστήμη και ομορφιά συνεργάζονται και σου χαρίζουν πλούσια δώρα! Μάθε πώς!

Kάθε φορά που κρατάς ένα προϊόν ομορφιάς στα χέρια σου και διαβάζεις την ετικέτα με όλα όσα υπόσχεται ότι μπορεί να σου προσφέρει, δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι άνθρωποι, πόσα χρόνια έρευνας, επιστημονικής γνώσης και καινοτόμου σκέψης κρύβονται από πίσω.

Η Έυα Αντωνοπούλου βάζει στο μικροσκόπιο γνωστά προϊόντα για να ανακαλύψει αν όσα μας υπόσχονται είναι αλήθεια.Οι ειδικοί των αγαπημένων σου προϊόντων, Head & Shoulders, Pantene και Oral B επεξηγούν όλα αυτά που υπόσχονται μέσα από την εκτεταμένη καθημερινή έρευνα που διεξάγουν. Σύμφωνα με την Εύα Αντωνοπούλου η έρευνα είναι το άλφα και το ωμέγα για όλα τα προϊόντα που αγοράζουμε, για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει έμπειρη επιστημονική ομάδα πίσω από κάθε προϊόν.

Διάβασε προσεκτικά τι έχουν να σου πουν οι ειδικοί για τα αγαπημένα σου προϊόντα και μπορείς να τα κερδίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα κλικ εδώ και αφού διαβάσεις τα πάντα για τους ειδικούς και τα αγαπημένα σου προϊόντα να αντιστοιχήσεις τα προϊόντα με αυτά που υπόσχονται. Και μην ξεχνάς ότι η ομορφιά κρύβεται πίσω από την υγεία και την επιστήμη.

Read More

And More