Say whaaaaat? Βούρτσα μαλλιών για… selfie φωτογραφίες!

Είναι το πιο περίεργο beauty gadget που έχω δει ποτέ… θα σου έλεγα αν στα χέρια μου αυτή την στιγμή δεν είχα κάποια πολύ, πολύ πιο περίεργα (stay tuned και θα δεις!). Αλλά, εν πάσει περιπτώσει, είναι ένα από τα πιο περίεργα beauty gadgets!

Λέγεται Selfie Brush και ουσιαστικά πρόκειται για θήκη κινητού η οποία, όμως, σε βοηθά να τραβήξεις καλύτερες selfie. Δες για τι πράγμα ακριβώς μιλάω και έπειτα τσέκαρε και δυο- τρεις παρατηρήσεις αυτό το εφευρετικό, κατά τα άλλα, beauty gadget!

– Δεν ξέρω πόσο υγιεινό είναι να έχεις για θήκη κινητού μια βούρτσα με την οποία θα χτενίσεις τα μαλλιά σου και μετά ας πούμε θα βγάλεις πάνω στο τραπέζι του εστιατορίου που έχεις βγει για φαγητό (γιατί είναι θήκη του κινητού σου!).
– Ναι μπορείς να την πιάσεις από την λαβή της και θεωρητικά να πας το χέρι σου πιο μακριά απ’ όσο θες για να τραβήξεις μια selfie, αλλά και πάλι με έναν τρόπο δεν πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να βγει η photo; Δεν διευκρινίζεται αν έχει κάποιο κουμπί πάνω στην θήκη. Αν ναι, τότε… I rest my case!
– Έχει καθρεφτάκι δίπλα ώστε να μπορείς να σουλουπώνεσαι κάπως πριν βγάλεις την selfie σου! Α, ναι! Και να χτενίζεσαι, φυσικά!

Στα πρακτικά: η selfie brush κοστίζει 20 δολάρια (λογικό ποσό να διαθέσεις για λίγο fun) την παραγγέλνεις από το selfiebrush.com αλλά (α! ναι!) δεν έρχεται στην Ελλάδα. Αλλιώς θα την είχα ήδη παραγγείλει και θα στην διγμάτιζα αλλιώς (χα!). Αλλά, τέλος πάντων, περιμένω τις εντυπώσεις σου με comment γι’ αυτό το πολύ περίεργο beauty gadget! Σου τράβηξε την προσοχή, τουλάχιστον;

Read More

And More