Η πιο φιλανθρωπική και cute αγορά των γιορτών! Αποκλειστικά στα Sephora!

Αν κάνεις το beauty shopping σου στα Sephora θα έχεις εντοπίσει τα τρία τελευταία χρόνια κάθε τέτοια περίοδο ότι πωλείται ένα αρκουδάκι. Διαφορετικό κάθε χρονιά. Φέτος είναι η Psychedelic Zebra η οποία υπάρχει ήδη σε κάποιο σημείο του σαλονιού δίπλα από το περσινό λευκό αρκουδάκι…

Να αυτό που κρατάει και η Έλλη Κοκκίνου ως πρόσωπο της ενέργειας πέρυσι!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/12_11/elepap.jpg

Λοιπόν! Λοιπόν! Τα συγκεκριμένα αρκουδάκια είναι συλλεκτικά, βγαίνουν κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα (άλλο κάθε χρονιά), κοστίζουν 10 ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν στην ΕΛΕΠΑΠ.

Για την σωστή ενημέρωσή σου: η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Φέτος, εκτός από τα έσοδα από τα κέρδη της Ζέβρας, η Sephora προσφέρει και μια ολόκληρη ημέρα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Έτσι, στις 22 Νοεμβρίου 2012, το 5% των συνολικών πωλήσεων του καταστήματος Sephora Κολωνακίου θα διατεθούν για το πολύτιμο αυτό έργο! Όσοι βρεθούν στο κατάστημα τη συγκεκριμένη ημέρα, θα μπορούν να ψωνίσουν με -25% και να συνεισφέρουν κατ’αυτόν τον τρόπο στην αρωγή!

Εγώ στις 22 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί! Εσύ; Θυμήσου: η ομορφιά γίνεται… ομορφότερη όταν έχει φιλανθρωπικό σκοπό!

Read More

And More