Coming soon! Έρχεται άρωμα Sex and The City!

Λίγες μέρες πριν είδα για πολλοστή φορά το τελευταίο επεισόδιο του Sex & The City (Θυμάσαι; Αυτό που πηγαίνει ο Mr Big να φέρει πίσω την Carrie κι εσύ σπαράζεις στο κλάμα παρόλο που ξέρεις ότι η Carrie θα γυρίσει και το story θα έχει happy end). Και κάπως έτσι, τα βράδια μετά το τελευταίο επεισόδιο είναι κάπως κενά. Αν όπως εγώ έτσι κι εσύ αδημονείς μέχρι να ξεκινήσει το Sex & The City από το επεισόδιο νούμερο ένα όπου η Carrie είχε ακόμα περμανάντ αυτό σημαίνει απλώς ότι είσαι beauty addicted. Άρα θα αγοράσεις σίγουρα το νέο άρωμα του Sex & The City…

Που θα το βρεις, πότε θα το βρεις, ποιος είναι ο αρωματοποιός που κρύβεται πίσω από αυτό; Στα έχουμε όλα!

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο αρώματα: το Sex and The City και το Sex and The City by night. Η μυρωδιά των αρωμάτων θα είναι εμπνευσμένη από τις τέσσερις ηρωίδες του Sex & The City, την Carrie, την Samantha, την Charlotte και την Miranda (στα αναφέρω για το τυπικό!) και αποτελούν αποτέλεσμα της συνεργασίας της HBO και της Givaudan, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της αρωματοποιϊας.

Τα αρώματα μαζί με κάποια ακόμη set όπως gel, body lotions, αποσμητικά, θα κυκλοφορήσουν αυτό τον μήνα στην Αμερική, ενώ θα έρθουν στην Ευρώπη στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πάντως, αν ο εθισμός σου στο Sex & The City είναι τόσος που δεν σου επιτρέπει να περιμένεις και πολύ μπορείς να τα παραγγείλεις online από το HBO Shop.

Έλα να το συζητήσουμε! Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ιδέα του Sex & The City αρώματος; Θα το αγοράσεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More