Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.09.2013 | 23:49
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Έρευνα: και το πιο sexy κραγιόν σύμφωνα με τους άντρες είναι...

Έρευνα: και το πιο sexy κραγιόν σύμφωνα με τους άντρες είναι...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Μπορεί να σου λέει ότι σε προτιμάει αμακιγιάριστη, αλλά το κορίτσι που θα περάσει δίπλα σας και φοράει κραγιόν θα τραβήξει την προσοχή του. Γι' αυτό α) μην παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια του ή β) αν τα πάρεις έχε καλού- κακού πρόχειρο ένα κραγιόν.

Και για να σε βάλω στο κλίμα (και να μην μεταφράζονται όλα αυτά στα αυτιά σου ως ασυναρτησίες μιας beauty editor) πρόσφατα έγινε μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Manchester προκειμένου να δουν πιο χρώμα κραγιόν είναι αυτό που προσέχουν περισσότερο οι άντρες (και κατ\' επέκτασιν θεωρούν και πιο sexy). Στην έρευνα, λοιπόν, συμμετείχαν 50 άντρες στους οποίους έδειχναν photos από γυναίκες. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
- Στις photos γυναικών με κόκκινο κραγιόν οι άντρες έμεναν κατά μέσο όρο 7.3 δευτερόλεπτα.
- Στις photos γυναικών με ροζ κραγιόν οι άντρες έμεναν κατά μέσο όρο 6.7 δευτερόλεπτα.
- Στις photos γυναικών χωρίς κραγιόν οι άντρες ίσα που έριχναν μια ματιά, μόλις 2.2 δευτερόλεπτα.
Συμπέρασμα: το πιο sexy χρώμα κραγιόν για τους άντρες είναι το κόκκινο (λογικό!).

Σε μια δεύτερη έρευνα που έγινε στην Γαλλία, οι σερβιτόρες οι οποίες φορούσαν κόκκινο κραγιόν είχαν 50% περισσότερα tips από τις υπόλοιπες! Άρα: αν είσαι σερβιτόρα και θέλεις περισσότερα μπουρπουάρ (κατά το ελληνικότερον) φόρεσε το κόκκινο κραγιόν σου. Αλλά κι αν ο στόχος σου δεν είναι τα tips αλλά να σε προσέξουν, και πάλι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10