Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.04.2011 | 23:03
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Τεχνική Shellac! Υπόσχεται ότι κρατάει το μανικιούρ 20 μέρες! Όντως; Εμείς το δοκιμάσαμε!

Τεχνική Shellac! Υπόσχεται ότι κρατάει το μανικιούρ 20 μέρες! Όντως; Εμείς το δοκιμάσαμε!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Σενάριο καθημερινής τρέλας: έχεις πάει, έχεις φτιάξει μόλις τα νύχια σου και μετά από μερικές μέρες (πολλές φορές και την ίδια) βλέπεις το βερνίκι να φεύγει, να φθείρεται, το νύχι να σπάει. Και σε κάθε περίπτωση, είτε τα έχεις βάψει μόνη σου είτε έχεις αφεθεί στα χέρια μιας ειδικού εκνευρίζεσαι: στην πρώτη περίπτωση για τον χαμένο χρόνο, την δεύτερη για τον χαμένο χρόνο και τα χρήματα που έχεις διαθέσει!

Μέχρι που μια μέρα, η δική μας Αγγελική μας σύστησε στην τεχνική του Shellac. "Μου είπαν ότι το μανικιούρ διαρκεί 20 μέρες! Θα το κάνω και θα σας πω..." Η Αγγελική φωτογράφισε την διαδικασία κι εμείς κάθε εβδομάδα που περνούσε κάναμε μια λήψη στα νύχια της για να δούμε αν όντως ότι μας υπόσχονται πραγματοποιείται! Θέλεις να μάθεις; Δες παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες!

Τεχνική Shellac: πώς γίνεται;
Πρόκειται για μια τεχνική που γίνεται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες, διαρκεί 20 λεπτά και κοστίζει περίπου €40.00 (ανάλογα πάντα με το που θα το κάνεις!)Αρχικά, αφού καθαριστούν τα νύχια και λιμαριστούν η τεχνήτρια περνάει μια ειδική βάση Αφού περαστεί η βάση στο ένα χέρι, το τοποθετούμε σε ένα ειδικό μηχάνημα Επιλέγεις το χρώμα που θες και σου περνάνε τα νύχια από το ένα χέρι. Έπειτα, όπως και πριν, βάζεις ξανά τα δάχτυλά σου στο ειδικό μηχάνημα για περίπου ένα λεπτό. Τα χρώματα στα βερνίκια που μπορείς να επίλεξεις δεν είναι πολλά: κόκκινο, μαύρο,  φούξια, ροζ αλλά και γαλλικό είναι οι κυρίως επιλογές σου. 

Μετά την τεχνική τα νύχια στεγνώνουν αμέσως! Και για να στο δώσω σε εικόνα, δεν φοβάσαι πώς θα βγάλεις το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις για να μην χαλάσεις το μανικιούρ σου. Και τώρα το αποτέλεσμα... Αντέχει όντως το βερνίκι 20 μέρες; Δες παρακάτω...

10η μέρα


Φωτογραφίσαμε τα νύχια της Αγγελικής μετά από δέκα μέρες. Μόνο το ένα νύχι έχει χαλάσει ενώ στα υπόλοιπα δάχτυλα αυτό που συμβαίνει είναι να μεγαλώνουν τα νύχια και στη βάση να μένει ένα λευκό κενό. Βέβαια, αν δοκίμαζες ένα γαλλικό, λόγω απόχρωσης η διαφορά δεν θα φαινόταν τόσο έντονη. 

20η μέρα


Μετά από 20 μέρες από το ένα νύχι έχει φύγει εντελώς το βερνίκι, σε ένα άλλο έχει απλώς χαλάσει το χρώμα στην άκρη ενώ στη βάση του νυχιού δεν υπάρχει βερνίκι λόγω του ότι τα νύχια έχουν μακρύνει αρκετά. 

Η Αγγελική έκλεισε ξανά ραντεβού για μανικιούρ την 21 πρώτη μέρα, αλλά αυτή τη φορά δοκίμασε κάτι άλλο...Έκανε ένα απλό μανικιούρ με φλούο χρώμα! Πριν, όμως, από αυτό χρειάστηκε να αφιερώσει 15 λεπτά για να ξεβάψει το προηγούμενο χρώμα (προσοχή! Μόνο η ειδικός μπορεί να το κάνει!).  Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10