Έρχεται η πιο ακριβή κρέμα στον κόσμο από την Shiseido! Κοστίζει 13.000 δολάρια!

Για να την αποκτήσεις θα μπορούσες να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου κι εκείνο το ξεχασμένο οικόπεδο και πάλι να μην έπαιρνες ρέστα από την beauty αγορά σου.

Το νέο έχει ως εξής: η ιαπωνική εταιρία luxurious καλλυντικών Clé de Peau Beauté η οποία ανήκει στην Shideido Co. γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας της. Και με αφορμή αυτή την επέτειο αποφάσισε να λανσάρει μια κρέμα η οποία στοιχίζει 13.000 και- κάτι- ψιλά- αλλά- ποιος- νοιάζεται δολάρια και θα κυκλοφορήσει μόνο σε τρία βαζάκια των 50ml.

Πρόκειται για μια κρέμα με super αντιγηραντικά συστατικά που κάνουν παράλληλα και ανόρθωση. Μάλιστα, μπήκαν στην διαδικασία για τρία βαζάκια να βρουν και spokesperson και κάπως έτσι προσέγγισαν την Amanda Seyfried!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/20_6/spl404114_014.jpg

PS: Εδώ θα βρεις πώς να κάνεις ένα… οικονομικό copy the look του μακιγιάζ της Amanda!

Η κρέμα θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και οι παραγγελίες θα γίνουν στις 30 Αυγούστου. Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Daily News αν αυτές ξεπεράσουν τις τρεις, οι κρέμες θα δοθούν κατόπιν… κλήρωσης! Αλήθεια, ποιες πιστεύεις ότι θα σπέσουν να την παραγγείλουν; Ποντάρω στην Victoria Beckham! Εσύ; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More