Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2014 | 22:10
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Τι συμβαίνει όταν ζητάς από αγνώστους να σε κρίνουν χωρίς να σε βλέπουν με βάση το άρωμά σου; Video!

Τι συμβαίνει όταν ζητάς από αγνώστους να σε κρίνουν χωρίς να σε βλέπουν με βάση το άρωμά σου; Video!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ναι, ενθουσιάζομαι εύκολα! Αλλά να που ξέρω πως αυτό το βίντεο θα σε ενθουσιάσει κι εσένα το ίδιο, ακόμη και αν δεν ανήκεις στην δική μου κατηγορία, και να είσαι κάπως πιο αυστηρή με τα πράγματα εκείνα που είναι ικανά να σου προκαλέσουν αυτό το συναίσθημα!

Λοιπόν, το βίντεο που θα δεις παρακάτω (και πρέπει να το δεις!) είναι ό,τι πιο έξυπνο έχω εντοπίσει τελευταία. Το περιοδικό Allure συγκέντρωσε δέκα αγνώστους, τους χώρισε σε ζευγάρια, φόρεσε στον έναν εκ των δύο μαντήλια ώστε να μην βλέπουν κι έπειτα τους έβαλε να μυρίσουν το λαιμό του άλλου και να μαντέψουν πώς μπορεί να είναι ο άλλος εμφανισιακά, τι δουλειά μπορεί να κάνει, τι χαρακτήρα έχει, ακόμη και να βρουν το όνομά του (ένας το βρήκε!!!). Και όλα αυτά με βάση το άρωμα που φορούσαν!

Δες!Καταλαβαίνεις τώρα πόσα πολλά λέει το άρωμά σου για την προσωπικότητά σου; Μέχρι και αν ψάχνεις σχέση μπορεί να αποκαλύψει το άρωμά σου! Αχά!
Για του λόγου το αληθές, δες εδώ τα top 10 αρώματα που επιλέγουν άντρες και γυναίκες που δεν έχουν σχέση... αλλά ψάχνουν!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10