Make over alert! Η Suki Waterhouse έγινε καστανή!

Υπάρχει αυτός ο μύθος ότι από την στιγμή που αποφασίζεις να βάψεις έστω και μια τούφα σου ξανθιά δεν θα επιστρέψεις ποτέ στο καστανό σου χρώμα. Αστικός μύθος! Γιατί μια από τις πιο χαρακτηριστικές ξανθιές του modelling που ανήκει και στην κάστα των it girls (αυτές που επηρεάζουν τη μόδα και την ομορφιά και ορίζουν τα trends) έγινε μόλις καστανή. Και πρόκειται για την πιο huge αλλαγή που είδαμε σε διάσημη από την ημέρα που αφήσαμε τις ξαπλώστρες πίσω μας και επιστρέψαμε από διακοπές.

Και να η Suki Waterhouse που έχει και εκείνον τον άλλο ρόλο που ζηλεύουμε (να σου θυμίσω ότι μιλάμε για το κορίτσι του Bradley Cooper). Και να το νέο της hair look!

/

Η Suki (είναι η δεξιά στην photo σε περίπτωση που δεν την αναγνωρίζεις) μας σύστησε στο νέο της χρώμα στις 28 Σεπτεμβρίου σε βραδινή της έξοδο στο Λονδίνο με την Cara Delevingne.

/
Και η αλήθεια είναι πως η Suki είναι τόσο όμορφη που και με φτερά στο κεφάλι θα παρέμενε κούκλα. Αλλά αν την προτιμώ λίγο παραπάνω με το ξανθό της είναι γιατί μου άρεσε πολύ αυτή η αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα των μαλλιών και των φρυδιών της.

Και τώρα ας πέσουν τα… στοιχήματα και ας ειπωθούν οι προτιμήσεις! Εσένα πώς σου αρέσει περισσότερο η Suki; Πάντως, λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει ότι το top model θα υποδυθεί την Marlene στο sequel της ταινίας Divergent με τίτλο Insurgent οπότε είναι πολύ πιθανόν η αλλαγή αυτή να έγινε για τον νέο της ρόλο. Λες να το κρατήσει και μετά;

Read More

And More