To oλοκαίνουριο look της Τάμτα! Περούκα ή όχι;

Όταν είσαι fashion icon αν “τολμήσεις” να πειράξεις μια τρίχα από τα μαλλιά σου τότε αυτομάτως γίνεσαι και επίκεντρο συζήτησης! Πόσω μάλλον όταν αντί για μακριά κόκκινα μαλλιά με τα οποία σε είχαμε συνηθίσει εμφανίζεσαι ξαφνικά με κοντό, σχεδόν ανδρόγυνο και μαύρο.

Ο λόγος φυσικά, για την Τάμτα η οποία για μια φορά μας εξέπληξε με την νέα της κουπ όπως την είδαμε πρώτη φορά στο X-Factor της προηγούμενης εβδομάδας. Έκτοκτε, ο φακός την απαθανάτισε ακόμη μια φορά με το ίδιο ακριβώς look κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν αποχωρίστηκε τα πλούσια, μακριά μαλλιά της ή αν τελικά φοράει περούκα.

Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία μεταξύ πολλών ακόμη stars επιμελείται και το στιλ της Τάμτα. Μας είπε ότι πρόκειται για περούκα και είναι ένα νέο στιλ μαλλιών με το οποίο φλερτάρει τελευταία η pop τραγουδίστρια. Πρόκειται για ένα look που θα κρατήσει σε μερικές ακόμη εμφανίσεις της αλλά όχι δια παντός.

Και τώρα ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές της Τάμτα!

Με ξανθά σπαστά μαλλιά

Το πιο πρόσφατο look της πριν την αλλαγή.

Το καλοκαίρι του 2009 με δυχρωμία στο τελείωμα.

Το πιο χαρακτηριστικό για μένα look της Τάμτα το οποίο δημιούργησε τόση μανία στην Ελλάδα σχεδόν όση και το Rachel cut της Aniston πολλά, πολλά χρόνια πριν.

Και τώρα, το beauty gallop της ημέρας: ποιο είναι το αγαπημένο σου από τα looks της Τάμτα. Ποιο λατρεύεις και ποιο δεν θα έκανες ποτέ; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More