Νέα beauty εμμονή: τα lipgloss της The Balm με ginseng που μεγαλώνουν τα χείλη!

Θα ξεκινούσα αυτό το post με μερικά θεωρητικά μαθήματα όπως το τι είναι το ginseng, πόσο θαυματουργό για την υγεία και την ομορφιά (και πόσα ακόμη που μπορείς να βρεις αν ψάξεις για info), αλλά να που ο ενθουσιασμός μου για τα ολοκαίνουρια lipgloss της The Balm είναι τοοοσοοος που προτιμώ να σου δείξω τα τρία νέα αγαπημένα προϊόντα που μόλις μπήκαν στο νεσεσέρ μου!

Α! Τα ολοκαίνουρια lipgloss της The Balm λέγονται Read My Lips και σαν βασικό συστατικό τους έχουν το ginseng, με πλούσια αντιοξειδωτική δράση που σημαίνει ότι θρέφει τα χείλη και δεν τα αφήνει να γεράσουν (αυτές οι αντιαισθητικές γραμμούλες που βλέπεις με το πέρασμα των χρόνων σου λένε κάτι;) και που δίνουν κι έναν ελαφρύ όγκο.

Και να οι τρεις αγαπημένες μου αποχρώσεις:

-Boom! Ένα lipgloss σε berry απόχρωση που όμως μπορεί να σταθεί και στην καρδιά του καλοκαιριού ακολουθώντας το παρακάτω trick: πριν το lipgloss άπλωσε στα χείλη σου concealer ή make up ώστε να αποκτήσουν πιο ανοιχτόχρωμη βάση κι έτσι το χρώμα που θα αποτυπωθεί θα είναι επίσης πιο ανοιχτόχρωμο!
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up!

-Pop! Είναι η απόχρωση που μπορεί να σταθεί τα πρωινά στο γραφείο και το ίδιο βράδυ να σεταριστεί με ένα smokey eyes και να δείχνει sooo sexy!
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up!

-Wow! Αυτή η απόχρωση αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από μόνη της! Και φυσικά είναι αυτή που θα βάζω αφειδώς σε όλες τις διακοπές μου!
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up!

Τα ολοκαίνουρια lipgloss της The Balm θα τα βρεις αποκλειστικά στην Make Me Up, κυκλοφορούν σε 11 λαχταριστές αποχρώσεις και κοστίζουν €14.50.
Για να δεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More