#ThighReading: τι beauty φωτογραφίες πρέπει να ανεβάζεις ΤΩΡΑ σύμφωνα με την τάση!

Ξέχασε τις αμακιγιάριστες selfie! Το νέο hashtag που παίζει τις τελευταίες μέρες στα social και έχει να κάνει με αυτήν εδώ τη στήλη δεν είναι το #nomakeupselfie ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων! Το νέο trend στα social δεν θέλει καν να δείχνεις πρόσωπο. Θέλει να δείχνεις σώμα. Γιατί είναι λίγο καλοκαίρι, γιατί δείχνεις κάμποσο παραπάνω δέρμα και γιατί ήρθε η ώρα να γιορτάσεις γι’αυτές τις μικρές ή/και μεγάλες ατέλειες στην επιδερμίδα σου. Αλοίμονο! Αλλιώς δεν θα ήσουν άνθρωπος!

Το νέο hashtag, λοιπόν, είναι το #ThighReading και ήρθε να απενοχοποιήσει τις ραγάδες μας. Την αρχή έκανε η Chrissy Teigen.

Ανοίγει παρένθεση: η Chrissy Teigen είναι top model. Αυτή που βλέπεις παρακάτω συγκεκριμένα…

Και ανέβασε αυτή την photo που δείχνει τις ραγάδες στο σώμα της (και είναι top model σου θυμίζω)…

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και πολλές, πολλές photos από κορίτσια που ανέβασαν τις δικές τους ραγάδες με το hashtag #ThighReading!

Κι άλλη photo…

Και μια άλλη photo…

… Και αν συνεχίσω να ανεβάσω όλες εκείνες τις photos που ανέβηκαν με αυτό το hashtag θα χρειαστώ κανένα 24ωρο.

Πάντως, αν θες την γνώμη μου, δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις κι εσύ τη δική σου photo που να δείχνει σε close up τις ραγάδες σου. Μπορείς απλώς από όλο αυτό να κρατήσεις ότι η ομορφιά έχει επιστρέψει στο real beauty (επιτέλους!) και μέσα σε όλα αυτά τα κακά που μπορεί να κάνουν τα social media έχουν καταφέρει να απενοχοποιήσουν όλες εκείνες τις ατέλειες που έχουμε πάνω μας και να τις βαφτίσουν μέχρι και γοητεία. Στ’αλήθεια έτσι είναι. Γιατί είναι ανθρώπινο να έχεις ραγάδες- κυτταρίτιδα- σπυράκια ή ό,τι. Και όλα αυτά, ακόμη κι όταν είναι όλα μαζί, είσαι εσύ και ο γοητευτικός εαυτός σου!

ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ κι επειδή όσο κι αν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας πάντα θα αποζητάμε την βελτιωμένη εκδοχή του, όχι απαραίτητα από ματαιοδοξία αλλά από φροντίδα, μπορείς εδώ να μάθεις μερικά σημαντικά πράγματα για τις ραγάδες και τι μπορείς να κάνεις για να τις μειώσεις!

Read More

And More