Αποκλειστικό! Η MAC συνεργάζεται με τους Ruben και Isabel Toledo!

Δύο πράγματα κάνουν τα δάχτυλά μου να χοροπηδούν με μανία πάνω στο πληκτρολόγιο (!):
1. Όταν γράφω για υπερτέλεια προϊόντα ομορφιάς!
2. Όταν γράφω beauty αποκλειστικότητες!

Και αυτό εδώ το post τα έχει και τα δύο: γιατί η MAC συνεργάζεται με το πιο fashionable δίδυμο ΤΩΡΑ, τους Ruben και Isabel Taledo και το μαθαίνεις πρώτα μέσα από εδώ!

Ποιοι είναι οι Ruben και Isabel Toledo!

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ γνωστοί στο ευρύ κοινό και υπάρχουν άλλοι που δεν είναι τόσο διάσημοι στο ευρύ κοινό αλλά ορκίζονται στο όνομά τους ο κόσμος της μόδας, της ομορφιάς του design και πάει λέγοντας. Στην δεύτερη, λοιπόν, κατηγορία ανήκουν οι Toledo. Πρόκειται για ανδρόγυνο που είναι ερωτευμένο σχεδόν μια ζωή (κυριολεκτικά μιλώντας, αφού είναι μαζί περίπου 20 χρόνια). Η Isabel είναι σχεδιάστρια (ρούχο της έχει φορέσει και η Michelle Obama) και ο Ruben είναι ζωγράφος και ασχολείται και με το illustration. Και κάπως έτσι, έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι πόσο υπερθεαματικά packaging θα δούμε από αυτό το δίδυμο!

Toledo for MAC! Τι είπαν για την συνεργασία τους!

Ε: Πώς εσείς και η MAC αποφασίσατε να συνεργαστείτε;
Ruben: Ενθουσιαστήκαμε όταν η MAC μας προσέγγισε για να συνεργαστούμε! Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μοιραζόμαστε μια ιστορία 30 χρόνων με την MAC αφού έχουμε συνεργαστεί για πολλά φιλανθρωπικά projects. Η ευκαιρία να δημιουργείς αντικείμενα τέχνης και πόθου προέκυψε αβίαστα. Ο James Gager (M·A·C Creative Director) και η Jennifer Balbier (M·A·C VP Product Development) μας έδωσαν απόλυτη ελευθερία και μας βοήθησαν να δώσουμε πραγματική διάσταση στο όραμά μας.

Ε: Ποια ήταν η έμπνευσή σας για την συλλογή;
Isabel: Να κάνουμε κάτι δημιουργικό, να παίξουμε με τις υφές και να δημιουργήσουμε ένα τρισδιάστατο concept. Απελευθέρωσα τον εαυτό μου από την χρήση του μακιγιάζ όπως την γνωρίζουμε και εμπνεύστηκα από το face painting κατά το πέρασμα των χρόνων. Το concept ήταν το μακιγιάζ ως τέχνη! Χρώματα όπως το κίτρινο, το πράσινο και το λιλά χρησιμοποιήθηκαν συνδυαστικά και για τις βλεφαρίδες και για τα eyeliners. Τα κραγιόν έπαιξαν σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου με σκοπό να δημιουργήσουμε χείλη που θα έμεναν αλησμόνητα!

Δεν ξέρω για ΄σένα, εγώ πάντως υποψιάζομαι πως αυτά τα κραγιόν θα γίνουν… talk of the town τους επόμενους μήνες! Και θυμίσου ότι το διάβασες πρώτα εδώ!

Read More

And More