Έχουμε το επόμενο hot κραγιόν από την Tommy G (και backstage υλικό και εκπλήξεις)!


Θυμάσαι το κραγιόν που φορούσε η Ελένη Μενεγάκη στο Νικ Ο’ Κλοκ; Ήταν το no 28 από την Tommy G κι εδώ μπορείς να δεις και πόσο κάνει και άλλες λεπτομέρειες! Γιατί το αναφέρω; Γιατί η Tommy G κάνει τώρα shooting για το ανοιξιάτικο look book της, πριν λίγο έφτασαν στο mail μου κάποιες backstage photos και νομίζω πως βρήκα το επόμενο best seller κραγιόν.

Για αρχή, όμως, ρίξε μια ματιά στο backstage υλικό από τα τρία βασικά ανοιξιάτικα looks με πρωταγωνίστρια την Μαντώ Γαστεράτου

/

Λεπτομέρεια: στο τραπέζι βλέπεις μερικά beauty goodies από αυτά που όλες θα θέλαμε να τα έχουμε (ΟΛΑ!) στο νεσεσέρ μας. Ειδικά αυτό το φούξια ρουζ!

/

Τα τρία beauty looks επιμελήθηκαν οι make up artists ΄Αννα Φωτιάδου, Μαρία Σωτηριάδου και Μαρία Καπουλεράκου και η nail artist Μαίρη Παγιαύλα.

Υπεύθυνη για τις θεαματικές πλεξίδες που βλέπεις εδώ είναι η hair stylist Στέλλα από το κομμωτήριο Teo Hair Design Γλυφάδας.

Τα προϊόντα από τα τρία looks όπως και το look book θα κυκλοφορήσουν μέσα Μαρτίου (ήδη μετράμε αντίστροφα!) ενώ έρχεται και ένα super event ομορφιάς από τις 11 μέχρι τις 15 Μαρτίου στο Gallerie de Beaute στο Mall.

Και μιας και άνοιξα αυτό το post με το κραγιόν της Μενεγάκη λέω να το κλείσω με μια πρόβλεψη. Θυμήσου ότι το πορτοκαλί και το cherry lipstick της Tommy G θα είναι τα επόμενα hits για τα χείλη! Και θυμήσου ότι το διάβασες πρώτα εδώ!

Read More

And More